30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

myPhone Hammer Construction ezüst

Termékkatalógus
myPhone Hammer Construction ezüst
5 2 értékelés
Mobiltelefon - 6"-es IPS kijelző 2160 × 1080 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Helio G85 processzor, kameramodul: 16Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx, 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP69 vízálló, gyorstöltés 18W, vezeték nélküli töltés 15W, 6000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2022, Android operációs rendszer
139 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  PP626b1 Termékszám:  SMARTFON HAMMER CONSTRUCTION srebrny Gyártó honlapja:
myPhone Hammer Construction ezüst 139 190 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

myPhone Hammer Construction ezüst

Ez a modern MyPhone Hammer Construction mobiltelefon szerves részét képezi az okostelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. három objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. A mobiltelefon 6" -es kijelzővel van ellátva, amely az egyik legnépszerűbb méretnek számít. Optimális nagysággal rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű kezelést, miközben kényelmesen nézhetsz filmeket, játszhatsz vagy szörfözhetsz a neten és így tovább. Belül hibrid kártya konfiguráció található. A rendszer zökkenőmentes működéséről 8 magos MediaTek Helio G85 processzor gondoskodik. 6 GB rendszermemóriával funkcionál. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 128GB belső tárhely biztosított. Ekkora memóriával lehetséges, hogy különösebb korlátozás nélkül használjuk a telefont. A kellő energiát a tartós, 6000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Nyugodtan búcsút inthetsz a bosszantó kábeleknek a vezeték nélküli töltésnek köszönhetően. Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Ez a mobiltelefon víz- és ütésállóságának köszönhetően garantálja a problémamentes mindennapi igénybevételt. Biztos értékelni fogod tartós és ellenálló kialakítását. Könnyedén ellenáll a zuhanásnak 1,8 m magasságból. IP69 szintű védelmi fokozattal van jelölve. Ez a remek MYPHONE okostelefon 2022 újdonsága.

Mobiltelefon myPhone Hammer Construction ezüst ...
Mobiltelefon myPhone Hammer Construction ezüst ...

myPhone Hammer Construction ezüst okostelefon fontosabb jellemzői

  • Ezen MYPHONE okostelefon 6" méretű kijelzővel rendelkezik
  • A folyamatok zökkenőmentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 6 GB RAM-mal látták el
  • A megfelelő energiát a tartós, 6000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • A mobiltelefon praktikus vezeték nélküli töltéssel büszkélkedhet
  • Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • Víz- és ütésálló kialakítással rendelkezik az IP69 szabvány értelmében
  • Könnyedén ellenáll a földre esésnek 1,8 m magasságból
  • A fő hátlapi kamera felbontása 16 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 3 kamera helyezkedik el
  • A mobiltelefon IPS 6"méretű képernyőt kapott
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 60Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és ívelt élek
  • A fő funkciókat a fejlett Android 12 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók megőrzésére 128 GB belső memória van biztosítva
  • Lehetőségünk van bővíteni a integrált memóriát Micro SD típusú és 1024 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan hálózati szolgáltatásokat támogat, mint LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A megfelelő energiát a tartós, 6000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Mali G52 MC2

Ennek a nagyszerű MYPHONE telefonnak a kijelzőjét szívesen fogod nézni

Felejthetetlen lesz majd minden pillanat, amit ezzel a csodás MYPHONE telefonnal tölthetünk el, mivel 6" IPS típusú kijelzője, mely Full HD 2160 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A telefon a fejlett Gorila Glass védelemmel rendelkezik a karcolások és egyéb mechanikai sérülések megelőzése érdekében. Az ívelt élek kényelmes és stabil fogást nyújtanak, mivel az ujjak természetes módon alkalmazkodnak a készülék formájához.

Mobiltelefon myPhone Hammer Construction ezüst ...
Mobiltelefon myPhone Hammer Construction ezüst ...

Örökíts meg minden lényeges eseményt

A telefonnal történő fényképezés alapvető részét képezi a három hátoldali kamera. Ez a kiemelkedő MYPHONE okostelefon rendelkezik 16Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű felvételeket tesz lehetővé. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére szolgál, ahol fontos a lehető legtöbb vizuális tér megjelenítése. Ezzel a lenyűgöző MYPHONE mobiltelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. A videók rögzítésekor nagy hasznát vesszük az elektronikus képstabilizátornak. Ha gyenge fényviszonyok között fotózunk, a vaku segítségünkre lesz.

Számíthatsz a telefon akkumulátorára

Eme MYPHONE mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 6000 mAh, gond nélkül kibírja két vagy akár több napig is. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 18 W, valamint gyors vezeték nélküli töltéssel, melynek maximális teljesítménye 15 W. A töltésére USB-C konnektor használható.

Mobiltelefon myPhone Hammer Construction ezüst ...
Mobiltelefon myPhone Hammer Construction ezüst ...

Eme MYPHONE okostelefon megbízható teljesítménnyel rendelkezik

A modern MYPHONE mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer irányítja, melynek verziója Android 12, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról ismert. 6 GB rendszermemóriával funkcionál, amellyel könnyedén játszhatunk, vagy futtathatunk több alkalmazást is egyszerre. Fotóink és videóink, illetve fájljaink megőrzésére 128 GB belső memória biztosított, amely a legigényesebb felhasználók elvárásait is teljes mértékben kielégíti, ezáltal bátran menthetjük a játékokat, vághatunk videókat, és telepíthetünk egy csomó alkalmazást. Amennyiben a telefon memóriája nem lesz elegendő módunkban áll bővíteni egy 1024 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez a modern MYPHONE okostelefon széleskörű kommunikációs lehetőségekkel rendelkezik

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Ezután nem kell elővenned a hitelkártyád, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológiának köszönhetően könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített változata, amely nem csak a műholdas jeleket, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ennek a technológiának köszönhetően gyorsabb és pontosabb lesz a helymeghatározás, ami különösen hasznos, ha gyengébb a műholdjel.

Mobiltelefon myPhone Hammer Construction ezüst ...
Mobiltelefon myPhone Hammer Construction ezüst ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amelynek köszönhetően gyorsan és fennakadás nélkül tölthetünk le nagy méretű fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel. Hallgass zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozóval.

A praktikus funkcióknak mindig örülünk

Használd ki az élet minden percét a népszerű MYPHONE mobiltelefonnal. A telefon feloldásához elég egyetlen érintés, hála a ujjlenyomat olvasónak. A beépített FM rádióval hallgathatod kedvenc műsorod vagy zenéid. A mobiltelefonon találunk egy jelző diódát is. Célja, hogy értesítse a felhasználót a készülék különböző eseményeiről vagy állapotváltozásairól anélkül, hogy aktiválná a kijelzőt. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon használja az OTG funkciót, amely biztosítja olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A barométerrel mérhetjük a légköri nyomást, meghatározhatjuk a magasságot, és használhatjuk különféle meteorológiai alkalmazásokhoz is. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Mobiltelefon myPhone Hammer Construction ezüst ...

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő, közelségérzékelő és barométer

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

168,6 × 82,8 × 15,2 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

321 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6" Kész!
Kijelző felbontása
2160 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6" Kész!
Kijelző felbontása
2160 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Jelző dióda, Rádió, MMS támogatás, OTG Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Mélység kamera felbontása
1 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
6 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
18 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
15 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
6 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 024 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz (2 000 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Helio G85 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G52 MC2 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Támogatott hálózati típus
LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), GSM/GPRS (2G) Kész!
Bluetooth hatótávolság
5 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: myPhone Hammer Construction ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si myPhone Hammer Construction stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si myPhone Hammer Construction strieborná.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ