AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

POCO X5 5G 6GB/128GB black

Termékkatalógus
POCO X5 5G 6GB/128GB black
4,7 15 értékelés
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, Qualcomm Snapdragon 695 5G processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Szín
Belső memória
Szuper ár
99 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HPOCO112b1 Termékszám:  45044
POCO X5 5G 6GB/128GB black 99 990 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

POCO X5 5G 6GB/128GB black

Ezen POCO X5 5G mobiltelefon szerves részét képezi a smarttelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetőséget nyújt az interneten való böngészésre, illetve képek és videók rögzítésére. 3 kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,67" -es kijelzővel van ellátva, melyet a nagy telefonok rajongói örömmel fogadnak majd. Belül hibrid kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A folyamatok folyamatos működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 695 5G processzor gondoskodik. 6 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik. A fájlok, fotók és videók tárolására 128GB belső tárhely áll rendelkezésre. Ezzel a memóriával lehetséges, hogy különösebb korlátozás nélkül használjuk a telefont. Az elégséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint Jack (3,5mm) és USB-C. IP53 mértékű védelmi fokozattal van jelölve. Eme POCO mobiltelefon 2023 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon POCO X5 5G 6GB/128GB black ...
Mobiltelefon POCO X5 5G 6GB/128GB black ...

POCO X5 5G 6GB/128GB black okostelefon legfontosabb jellemzői

  • Eme POCO okostelefon 6,67" méretű képernyővel van ellátva
  • A folyamatok problémamentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 6 GB rendszermemóriával gazdálkodik
  • A megfelelő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi kamera felbontása 48 Mpx
  • A készülék hátulján 3 kamera található
  • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű kijelzővel van szerelve
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és ívelt élek
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer és MIUI felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók tárolására 128 GB belső tárhely áll rendelkezésre
  • Lehetőségünk van bővíteni a integrált memóriát Micro SD típusú és 1024 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Támogatott hálózati szolgáltatások: 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A kellő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 619

Ennek a remek POCO telefonnak a kijelzőjét szívesen fogjuk nézni

Felejthetetlenné válik minden eltöltött pillanat, amit ezzel a csodás POCO telefon használatával töltünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefont gyárilag a fejlett Gorilla Glass védi, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb fizikai sérülések ellen. Az ívelt élek lehetővé teszik a telefon egy kézben való stabil tartását, mert ujjaink hatékonyan alkalmazkodnak a készülék alakjához

Mobiltelefon POCO X5 5G 6GB/128GB black ...
Mobiltelefon POCO X5 5G 6GB/128GB black ...

Készíts lélegzetelállító képeket a fontos pillanatokról

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen része a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a nagyszerű POCO mobiltelefon rendelkezik 48Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera kiválóan megfelel közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás lényege a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű , nagy méretű felvételeket. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megmutatása. Ezzel a lenyűgöző POCO mobiltelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. A vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket.

A telefon akkumulátora nem hagy majd cserben

Ezen kitartó POCO mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, gondoskodik a két vagy akár több napos használatról. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 33 W. A töltésre USB-C csatlakozó használható.

Mobiltelefon POCO X5 5G 6GB/128GB black ...
Mobiltelefon POCO X5 5G 6GB/128GB black ...

Ezen POCO mobiltelefon megbízható teljesítményt nyújt

A modern POCO mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer garantálja, melynek verziója Android 12, MIUI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról. A hab a tortán az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amely további szolgáltatásokat nyújt, például hozzáférést a kereséshez, zenékhez, térképekhez, fotókhoz és így tovább. 6 GB RAM-mal rendelkezik, amely lehetővé teszi több alkalmazás futását egyszerre a háttérben. A fájlok, fotók és videók számára 128 GB belső memória van biztosítva, amely a legigényesebb felhasználók elvárásait is kielégíti, így bátran menthetjük a játékokat, készíthetünk videókat, vagy telepíthetünk egy csomó alkalmazást. Amennyiben a telefon memóriája nem lesz elegendő képesek vagyunk bővíteni egy 1024 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Eme POCO mobiltelefon több kommunikációs lehetőséget kínál

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintésmentesen kapcsolódjon egymáshoz. Ennek köszönhetően érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológiának hála egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek segítségével határozza meg a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer teszi lehetővé a mobiltelefonok pontos helymeghatározását, amely nélkül lehetetlen lenne navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Kommunikálj, és élvezd a korlátlan szórakozást

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel. A 3,5mm-es Jack csatlakozó lehetővé teszi, hogy fejhallgatóról élvezd a zenét.

Mindig örömmel fogadjuk a hozzáadott praktikus funkciókat

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű POCO mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek csak egyetlen pillantás kell a telefon feloldásához. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is található a készüléken. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon támogatja az OTG funkciót, amellyel lehetséges további hardvereket csatlakoztatni hozzá, mint például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), fejhallgató és tok

Méretei:

165,88 × 76,21 × 7,98 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

189 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Védelmi fokozat
IP53 Kész!
Magasság
165,88 mm Kész!
Szélesség
76,21 mm Kész!
Mélység
7,98 mm Kész!
Súly
189 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,45 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
33 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
6 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
1 024 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,2 GHz (2 200 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 695 5G Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 619 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.1 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Fejhallgató, Tok Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok POCO X5 5G termékhez:

99 990 Ft - 119 990 Ft

POCO X5 5G 6GB/128GB blue

Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, Qualcomm Snapdragon 695 5G processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
99 990 Ft
Szállításra kész 3 db
 

POCO X5 5G 6GB/128GB black

Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, Qualcomm Snapdragon 695 5G processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
99 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

POCO X5 5G 8GB/256GB green

Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid, Qualcomm Snapdragon 695 5G processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
119 990 Ft
Szállításra kész 1 db
 

POCO X5 5G 8GB/256GB black

Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid, Qualcomm Snapdragon 695 5G processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,8) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 13Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 33W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
119 990 Ft
Szállításra kész 3 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: POCO X5 5G 6GB/128GB black
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ