AP+ nový vizuál Shop roku

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Ice Blue

Termékkatalógus
Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Ice Blue
4,7 113 értékelés
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 1080 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Szín
Belső memória
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HXI266b2 Termékszám:  CIKK/01235 Gyártó honlapja:
Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Ice Blue 149 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Ice Blue

Ezen Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ okostelefon szerves részét képezi a smarttelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat rögzíteni. három kamera segítségével, de akár játékokat vagy sok hasznos alkalmazást is letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,67" -es kijelzővel rendelkezik, amelyet a nagy telefonok szerelmesei imádni fognak. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A rendszer zökkenőmentes működéséről 8 magos MediaTek Dimensity 1080 processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal funkcionál. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 256GB belső tárhely van biztosítva. Ekkora memória lehetővé teszi a korlátok nélküli játékot és fotózást. A kellő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint Jack (3,5mm) és USB-C. IP53 szintű védelmi fokozattal van jelölve. Eme Xiaomi okostelefon 2023 óta van forgalomban.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Ice Blue ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Ice Blue ...

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Ice Blue okostelefon leglényegesebb tulajdonságai

  • Eme Xiaomi okostelefon 6,67" méretű képernyővel készült
  • A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB rendszermemóriával van ellátva
  • Az elégséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
  • A készülék hátulján 3 kameralencse található
  • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű képernyővel van szerelve
  • A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és HDR10+
  • A képernyő 900 Nits fényerőt biztosít
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 12 operációs rendszer és MIUI felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók eltárolására 256 GB belső memória áll rendelkezésre
  • A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Támogatott hálózati szolgáltatások: 5G, LTE (4G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Mali G68 MC4

Ezen Xiaomi telefonnak a kijelzőjét élmény lesz nézni

Felejthetetlenné válik minden perc, amit ezzel a csodás Xiaomi telefonnal töltünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefon gyárilag Gorilla Glass üveggel rendelkezik, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb fizikai sérülések ellen. A beépített HDR 10+ formátum a legfejlettebb és legkifinomultabb technológiák közé tartozik, amely gyönyörűen megrajzolja a jeleneteket. A kijelző olvashatóságának javítása érdekében növelnünk kell annak fényerejét. Ez a fejlett Xiaomi mobiltelefon 900 Nits mértékű fényerővel rendelkezik.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Ice Blue ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Ice Blue ...

Örökítsd meg a fontos eseményeket

A telefonnal való fényképezés elengedhetetlen részét képezi a három lencsét tartalmazó hátoldali kamerarendszer. Ez a nagyszerű Xiaomi okostelefon el van látva 200Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera ideális választás közeli képek készítésére például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózással nagyfokú részletességet érhetünk el, és feltárhatjuk az apró struktúrákat. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű perspektívát. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér rögzítése. Ezen Xiaomi mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. A kiváló éles képek készítésekor elengedhetetlen az optikai képstabilizátor. Ha gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Elegendő akkumulátor-élettartam

Ezen strapabíró Xiaomi mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, gond nélkül kibírja két vagy akár több napig is. El van látva gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 120 W. A töltésére USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Ice Blue ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Ice Blue ...

Eme Xiaomi mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt biztosít

A remek Xiaomi okostelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 12, MIUI felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és változatos programjairól , illetve alkalmazásairól. A hab a tortán az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amellyel további lehetőségekhez kapunk hozzáférést, mint például a keresések, zenék, térképek, fotók és így tovább. 8 GB RAM-mal funkcionál, amely könnyedén futtatja a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, illetve fotóink és videóink tárolására 256 GB belső tárhely biztosított, amely felveszi a versenyt még a számítógépekkel is, így gond nélkül tárolhatjuk a nagy mennyiségű adatot, akár 4K videókat is.

Ez az ügyes Xiaomi okostelefon széleskörű kommunikációs lehetőségeket kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és Infraport. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Ennek köszönhetően könnyedén használhatjuk a PayPass fizetést az üzletekben. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológiának köszönhetően, leegyszerűsítve a kommunikációt és az adatmegosztást kábelek nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének meghatározására a föld felszínén Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonok pontos helymeghatározását, amely hasznos ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely infravörös sugarak használatával továbbít adatokat az egymáshoz közeli eszközök között. Manapság az infraportot gyakran használják a TV vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Ice Blue ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Ice Blue ...

Kommunikálj és szórakozz korlátok nélkül

A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, így gyorsan tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy részt vehetünk videóhívásokban is. Élvezd a zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozóval.

Mindig örülünk a praktikus funkcióknak

Használd ki az élet minden percét a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A telefon feloldásához elég egyetlen pillantás, hála a biometrikus arcfelismerésnek. Az okostelefonon azonban ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az OTG funkció elérhető az okostelefonon, amely biztosítja, hogy például egeret, billentyűzetet vagy akár USB meghajtót csatlakoztassunk hozzá. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Ice Blue ...

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

162,9 × 76 × 8,98 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

210,5 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
200 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Védelmi fokozat
IP53 Kész!
Gorilla Glass verziója
5 Kész!
Magasság
162,9 mm Kész!
Szélesség
76 mm Kész!
Mélység
8,98 mm Kész!
Súly
210,5 g Kész!
Szín
Kék Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
200 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,65 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,5 Kész!
Maximális fényerő
f/1,65 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 720p (HD) 30fps, 720p (HD) 120fps, 720p (HD) 240fps, 720p (HD) 960fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
120 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Dimensity 1080 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G68 MC4 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.2 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre) Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Android Enterprise Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» További Xiaomi mobiltelefonok

További változatok Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ termékhez:

149 990 Ft - 149 990 Ft

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Midnight Black

Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 1080 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Ice Blue

Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 1080 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Ice Blue
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ