30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Midnight Black

Termékkatalógus
Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Midnight Black
4,7 113 értékelés
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 1080 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Szín
Belső memória
149 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HXI266b1 Termékszám:  CIKK/01234 Gyártó honlapja:
Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Midnight Black 149 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Midnight Black

Eme Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ mobiltelefon része az okostelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetőséget nyújt az internet használatára, illetve fotókat és videókat is készíthetsz vele. 3 objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül szórakozhatsz különféle játékokkal vagy egyéb praktikus alkalmazásokkal. Az okostelefon 6,67" -es kijelzővel van ellátva, amelyet imádni fognak a nagy telefonok szerelmesei. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A folyamatok problémamentes működéséről 8 magos MediaTek Dimensity 1080 processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal látták el. A fájlok, fotók és videók eltárolására 256GB belső memória van biztosítva. Ez a memória megfelelő lehet a nagy gamerek vagy a szenvedélyes fotósok számára. A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C. IP53 szintű védelmi fokozattal van jelölve. Ez a nagyszerű Xiaomi mobiltelefon 2023 óta van a piacon.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Midnight Black ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Midnight Black ...

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Midnight Black okostelefon legfontosabb tulajdonságai

  • Ezen Xiaomi okostelefon 6,67" méretű képernyővel rendelkezik
  • A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB RAM-mal látták el
  • A kellő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • A hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 3 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű kijelzőt kapott
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass és HDR10+
  • A képernyő 900 Nits fényerőt képes elérni
  • A fő műveleteket a fejlett Android 12 operációs rendszer és MIUI felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók megőrzésére 256 GB belső tárhely van biztosítva
  • A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan adatszolgáltatásokat érhetünk el, mint 5G, LTE (4G) és GSM/GPRS (2G)
  • A kellő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Mali G68 MC4

Ennek a nagyszerű Xiaomi telefonnak a képernyőjét szívesen fogod nézni

Felejthetetlen lesz minden pillanat, amit ezzel a csodás Xiaomi telefonnal töltünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat biztosít. A gyors jelenetek rajongóit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefon a fejlett Gorila Glass védelemmel rendelkezik a karcolások és mechanikai sérülések megelőzése érdekében. A beépített HDR 10+ formátum a legfejlettebb technológiák közé tartozik, amely gyönyörűen megrajzolja a jeleneteket. Annak érdekében, hogy a kijelző könnyebben olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Ez a lenyűgöző Xiaomi mobiltelefon 900 Nits mértékű fényerőt is képes elérni.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Midnight Black ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Midnight Black ...

Örökítsd meg az élet minden fontos pillanatát

A telefonnal történő fotózás alapvető része a három hátoldali kamera. Ez az átlagon felüli Xiaomi mobiltelefon rendelkezik 200Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamerával tökéletes közeli képeket készíthetünk például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás lényege a részletgazdag megjelenítés, és az általában nem megfigyelhető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű képek készítését teszi lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér rögzítése. Ezzel a lenyűgöző Xiaomi mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. Az éles képek készítésekor nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizátornak. A vaku elengedhetetlen, ha gyenge fényviszonyok között fotózunk.

A telefon akkumulátora nem hagy majd cserben

Ezen Xiaomi mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, probléma nélkül kibírja két vagy akár több napig is. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 120 W. A töltésére USB-C konnektor használható.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Midnight Black ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Midnight Black ...

Ezen Xiaomi okostelefon kiemelkedő teljesítménnyel büszkélkedhet

A modern Xiaomi mobiltelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 12, MIUI felhasználói felülettel. Az Android közismert nyitottságáról és a számos rendelkezésre álló programról , illetve alkalmazásról. Praktikus kiegészítő az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amely további szolgáltatásokat tesz lehetővé, például hozzáférést a kereséshez, zenékhez, térképekhez, fotókhoz és így tovább. 8 GB RAM-mal látták el, amely gond nélkül futtatja a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók eltárolására 256 GB belső memória van biztosítva, amely még a számítógépekkel is felveszi a versenyt, így képesek leszünk nagy mennyiségű adat, akár 4K videók tárolására is.

Ez a modern Xiaomi mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és Infraport. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintésmentes kommunikációt. Ezután nem kell elővenned a hitelkártyád, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának hála egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ami leegyszerűsíti a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének azonosítására a föld felszínén Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely infravörös sugarakat használ az adatok továbbítására az egymáshoz közeli eszközök között. Jelenleg az infraport gyakran használatos a televízió vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Midnight Black ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Midnight Black ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefonnak van egy nyílása az elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, így gyorsan tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy részt vehetünk videóhívásokban is. Hallgass zenét fejhallgatóról a 3,5mm-es Jack csatlakozóval.

Mindig jól jönnek a praktikus funkciók

Élvezd az élet minden pillanatát a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon zárolása egyetlen pillantással feloldható. A készüléken ráadásul ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon használja az OTG funkciót, amely lehetővé teszi olyan hardverek csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Midnight Black ...

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

162,9 × 76 × 8,98 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

210,5 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
200 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!
Védelmi fokozat
IP53 Kész!
Gorilla Glass verziója
5 Kész!
Magasság
162,9 mm Kész!
Szélesség
76 mm Kész!
Mélység
8,98 mm Kész!
Súly
210,5 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
200 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,65 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,5 Kész!
Maximális fényerő
f/1,65 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 720p (HD) 30fps, 720p (HD) 120fps, 720p (HD) 240fps, 720p (HD) 960fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
120 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Dimensity 1080 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G68 MC4 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.2 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre) Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Android Enterprise Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» További Xiaomi mobiltelefonok

További változatok Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ termékhez:

149 990 Ft - 149 990 Ft

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Midnight Black

Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 1080 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Ice Blue

Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 1080 processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
149 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8 GB/256 GB Midnight Black
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ