Xiaomi alza napok

Doogee DK10 5G 12GB/512GB Kevlar Black

Termékkatalógus
Doogee DK10 5G 12GB/512GB Kevlar Black
+ ajándék ebben az értékben 16 190 Ft Töltőállvány Doogee
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, hibrid, MediaTek Dimensity 8020 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 50Mpx széles látószögű, 50Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 120W, vezeték nélküli töltés 50W, 5150 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Előrendelési ár
220 190 Ft
Előrendelés Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DGE2374b1 Termékszám:  DGE002009
Doogee DK10 5G 12GB/512GB Kevlar Black 220 190 Ft Várható időpont: május 20, 2024
Vásárlás

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Doogee DK10 5G 12GB/512GB Kevlar Black

Ez a modern Doogee DK10 5G mobiltelefon része az ellenálló az okostelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat készíteni. négy kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. Az okostelefon 6,67" -es képernyővel van ellátva, amelyet a nagy telefonok szerelmesei imádni fognak. A készülék belsejében hibrid kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 8 magos MediaTek Dimensity 8020 processzor gondoskodik. 12 GB rendszermemóriával gazdálkodik. A fájlok, fotók és videók tárolására 512GB belső tárhely van biztosítva. Ilyen memóriával nem okoz majd problémát a hosszú videók vagy a kiváló minőségű fotók készítése és tárolása. A megfelelő energiát az erős, 5150 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. A mobiltelefon támogatja a vezeték nélküli töltést, így nem kell bajlódni a bosszantó kábelekkel. Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Mivel ez a mobiltelefon víz- és ütésálló, nem érhetnek váratlan és kellemetlen meglepetések a mindennapi igénybevétel során. Nagy előnye, hogy rendkívül tartós kialakítással rendelkezik. Képes túlélni az esést 1,5 m magasból. IP68 szintű védelmi fokozattal látták el. Eme Doogee mobiltelefon 2024 újdonsága.

Mobiltelefon Doogee DK10 5G 12GB/512GB Kevlar Black ...
Mobiltelefon Doogee DK10 5G 12GB/512GB Kevlar Black ...

Doogee DK10 5G 12GB/512GB Kevlar Black okostelefon lényeges paraméterei

  • Ez a tartós Doogee okostelefon 6,67" méretű kijelzővel van szerelve
  • A rendszer folyamatos működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB RAM-mal funkcionál
  • Az elégséges energiát a tartós, 5150 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • A mobiltelefonon elérhető a praktikus vezeték nélküli töltés
  • Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint USB-C
  • Konstrukciója víz- és ütésálló az IP68 szabvány értelmében
  • Nem okoz neki gondot, ha lezuhan 1,5 m magasságból
  • A hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátlapján 4 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű képernyőt kapott
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • A fő funkciókat a fejlett Android 14 operációs rendszer látja el
  • A fájlok, fotók és videók számára 512 GB belső tárhely áll rendelkezésre
  • Az integrált memóriát lehetséges bővíteni Micro SDXC típusú és 2000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan adatszolgáltatásokat érhetünk el, mint 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • A kellő energiát a tartós, 5150 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Arm Mali-G77

Ezen Doogee telefonnak a kijelzőjét szívesen fogod nézni

Felejthetetlen lesz minden momentum, amit ezzel a lenyűgöző Doogee telefon használatával töltünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefont a fejlett Gorilla Glass védi a karcolások és mechanikai sérülések megelőzése érdekében.

Mobiltelefon Doogee DK10 5G 12GB/512GB Kevlar Black ...
Mobiltelefon Doogee DK10 5G 12GB/512GB Kevlar Black ...

Fotózz minden fontos eseményen

A telefonnal történő fényképezés elengedhetetlen részét képezi a fejlett kamerarendszer négy hátoldali objektívvel. Ez a nagyszerű Doogee okostelefon fel van szerelve 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 50Mpx-es széles látószögű lencsével és 64Mpx-es éjjellátóval. 4× mértékű optikai zoom-ra képes. A makrókamerával kiváló közeli képeket készíthetünk például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózással feltárhatjuk az apró struktúrákat, és nagyfokú részletességet érhetünk el. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószöget tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megmutatása. Ezen Doogee mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. Amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk, a vaku segítségünkre lesz.

A telefon akkumulátora nem okoz majd csalódást

Ezen strapabíró Doogee mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5150 mAh, garantálja a két vagy akár több napos használatot. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 120 W, ráadásul gyors kábel nélküli töltéssel, melynek maximális teljesítménye 50 W. Ez a tartós Doogee okostelefon elégséges akkumulátorkapacitással bír ahhoz, hogy áramforrásként szolgáljanak egyéb eszközök, például más okostelefonok, fejhallgatók vagy okosórák vezeték nélküli töltéséhez. Ez azt jelenti, hogy töltőállomásként használható más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A töltésre USB-C konnektor áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Doogee DK10 5G 12GB/512GB Kevlar Black ...
Mobiltelefon Doogee DK10 5G 12GB/512GB Kevlar Black ...

Ezen Doogee mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt biztosít

A modern Doogee mobiltelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 14,. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles skálájáról. 12 GB RAM-mal funkcionál, amellyel akár 3D-s játékokat is játszhatunk, illetve használhatjuk a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók számára 512 GB belső tárhely biztosított, amely felveszi a versenyt még a laptopokkal is, ez lehetővé teszi a 4K videókkal való munkát is. Ha a telefon memóriája nem lesz elegendő bővíteni tudjuk egy 2000 GB kapacitású Micro SDXC memóriakártyával.

Ez az ügyes Doogee okostelefon különböző kommunikációs lehetőséggel rendelkezik

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Ennek köszönhetően könnyedén használhatjuk a PayPass fizetést az üzletekben. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának hála egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását vezetékek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített verziója, amely nem csak a műholdas jeleket, hanem a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ez a technológia fokozza a helymeghatározás sebességét és pontosságát, ami különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Mobiltelefon Doogee DK10 5G 12GB/512GB Kevlar Black ...
Mobiltelefon Doogee DK10 5G 12GB/512GB Kevlar Black ...

Élvezd a határtalan szórakozást és kommunikációt

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, így a nagyméretű fájlok letöltése, a tartalom streamelése vagy a videóhívásokon keresztüli csatlakozás zökkenőmentes és gyors.

Jól átgondolt hozzáadott funkciók

Élvezd az élet minden pillanatát a népszerű Doogee mobiltelefonnal. A ujjlenyomat olvasónak köszönhetően, a telefon zárolása egyetlen érintéssel feloldható. FM rádióval is fel van szerelve. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon használja az OTG funkciót, amely lehetővé teszi olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Mobiltelefon Doogee DK10 5G 12GB/512GB Kevlar Black ...

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), töltőkábel (USB-C → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

181,7 × 83,1 × 12,7 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

304 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2024 Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Fordított vezeték nélküli töltés, Rádió, MMS támogatás, OTG Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
4 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Mélység kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Éjjellátó felbontása
64 Mpx Kész!
Éjjellátó fényereje
f/1,8 Kész!
Előlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,45 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 150 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
120 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
50 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
12 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Virtuális operációs memória
20 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
2 000 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,6 GHz (2 600 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Dimensity 8020 Kész!
Grafikus gyorsító
Arm Mali-G77 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.1 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Töltőkábel (USB-C → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 14 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Doogee DK10 5G 12GB/512GB Kevlar Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Doogee DK10 5G 12GB/512GB Kevlar Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Doogee DK10 5G 12 GB/512 GB Kevlar Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Doogee DK10 5G 12GB/512GB Kevlar Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Doogee DK10 5G 12GB/512GB Kevlar Schwarz.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ