Energiatakarékos készülékek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Próbálsz energiát megtakarítani, vagy szeretnéd elkerülni az energiapazarlást? Támaszkodj az energiatakarékos készülékekre, hogy kíméld a pénztárcádat és védd a környezetet. A régebbi hűtőszekrények, mosógépek és televíziók a legnagyobb energiafalók közé tartoznak, ezért lehet, hogy itt az ideje lecserélni őket. Tanácsokat adunk a megfelelő energiatakarékos készülékek kiválasztásához.

Tovább

Miért érdemes energiatakarékos készülékekre építeni?

Ne hagyd, hogy az ár befolyásoljon. Gondold át alaposan, és számolj utána. Az energiatakarékos készülékek általában valamivel többe kerülnek, mint a hagyományos készülékek, de a különbség többszörösen megtérül néhány év alatt. Miben jobbak még az energiatakarékos készülékek?

  • Kímélik a pénztárcádat.
  • Energiatakarékosabbak és víztakarékosabbak.
  • Segítenek a környezet védelmében.
  • Fejlett technológiát és biztonsági funkciókat kínálnak.
  • Modern dizájnnal rendelkeznek.
  • Gyakran garantálják a hosszú élettartamot vagy a könnyű javítást.

Kitalálod, mi fogyasztja a legtöbb energiát otthon?

Így van, a legtöbb otthonban a villanykörte jelenti a legnagyobb problémát. Mindössze néhány percet vesz igénybe, ha kicseréled a villanykörtéket a házadban vagy a lakásodban, és évente akár több ezret is megtakaríthatsz. Tekintsd meg energiatakarékos lámpatestjeinket és izzóinkat.

Régi hűtőszekrények - itt az energiatakarékos készülékek igazán kifizetődőek

A hűtőszekrény az egyik olyan készülék, amely a nap 24 órájában, a hét minden napján folyamatosan üzemel. Amikor új energiatakarékos hűtőszekrényt vásárolsz, ne csak az energiacímkét nézd meg, hanem a készülék teljesítményét és zajkibocsátását is.

A befagyott fagyasztó egy vagyonba kerül

Győződj meg róla, hogy rendszeresen leolvasztod a fagyasztót. Tudtad, hogy már 3 mm fagy 30%-kal, 1 cm pedig akár 75%-kal növeli az energiafogyasztást? A modern energiatakarékos fagyasztók fagyásvédelemmel rendelkeznek. Ezzel pénzt és időt takaríthatsz meg.

A tiszta ruháknak energiahatékonyabb módja

A régi mosógépek nem környezetbarátok és nagyon energiaigényesek. Az energiatakarékos mosógépek gondolnak a környezetre és a pénztárcádra. Amikor kiválasztod, alaposan nézd meg az összes paramétert. Ne feledd, nem biztos, hogy a legdrágább mosógép a legjobb.

i

Energiatakarékos fűtőtestek

A kisméretű, energiatakarékos fűtőtestek alkalmasak kisebb helyiségekbe, ahol jól jönne néhány plusz fok. Ne felejtsd el, hogy a fűtőtesteket nem lakások vagy házak hosszú távú fűtésére tervezték.

A napenergia ingyenes

Szerezz be napenergiával működő készülékeket otthonodba. Szeretsz esténként elolvasni egy könyvet vagy megoldani néhány keresztrejtvényt? Napközben töltsd fel napelemes lámpádat, este pedig ingyen olvasd el kedvenc könyvedet.

Érdekel a háztartási gépek kiárusíása és a felújított áruk? Nézd meg Outlet oldalunkat, ahol remek áron találsz felbontott árukat. Természetesen minden termékre garanciát vállalunk.

A televíziók mint energiatakarékos készülékek

Egy új televíziómodellt érdemes lehet az energiatakarékos készülékek közé sorolni. Akár a filmek, akár a tévéműsorok szerelmese vagy a hírek kedvelője, a hosszú tévézési órák már biztosan megterhelték az energiaszámládat. Szerezz be egy energiatakarékos tévét, hogy elkerüld a kellemetlen meglepetést az újévi számládon, különösen az ünnepi szezon után.

Az elektromos készülékek jelölése

Az elektromos készülékek címkézése régebben nagyon zavaros volt. Az A+++ jelölés általában nem volt a leggazdaságosabb, ezért új címkézési rendszert vezettek be. A leghatékonyabb terméket A, míg a legkevésbé hatékony terméket G jelöléssel látták el.

Energiaosztályok

A régi energiacímke a bal oldalon látható. Jobbra az új címke. A QR-kód segítségével ellenőrizhető, hogy a termék valóban megfelel-e az energiaosztályba sorolásnak. További információ az "Új energiacímkék 2021 márciusától" című cikkünkben olvasható.

Hogyan lehet azonnali megtakarításokat elérni?

Ha otthon teszel némi erőfeszítést, havonta elég sok pénzt megspórolhatsz. Van még néhány tippünk, hogyan tarthatod meg otthon a pénzedet:

  • Szárítsd a ruháidat fogason.
  • Szereljen fel LED izzókat.
  • Részesítsd előnyben a zuhanyzót a káddal szemben.
  • Kapcsold lejjebb azokat a radiátorokat, amelyekre nincs rendkívül nagy szükséged.
  • Főzz fedővel, és fontold meg egy indukciós tűzhely beszerzését.
  • Kapcsold lejjebb a nem használt készülékeket, és húzd ki a konnektorból.
  • Csak annyi vizet melegíts fel a vízforralóban, amennyire valóban szükséged van.
  • Ne mosogass folyó víz alatt, és ha van mosogatógéped, próbáld meg teljesen megtölteni, mielőtt bekapcsolod.

Aggódsz amiatt, hogy mennyibe kerülnek otthon a dolgok, és igyekszel a lehető legkisebbre csökkenteni a magas költségeket? Olvasd el a megtakarításról szóló cikkünket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
583 termék
HAIER HWO60SM6TS5BH - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
HAIER HWO60SM6TS5BH
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 54,6 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 70 l, felszereltség grill, forrólevegős, kiolvasztás funkció, statikus sütés, légkeverés, teleszkópos sütősín, 2200 W teljesítmény, kétrétegű ajtóüveg, időzítő, kijelző, csillapított ajtózárás és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, mobilalkalmazás, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat, hOn kompatibilis, katalitikus tisztítás, A+ energiaosztály, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
597 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: HAIVT012
AMICA MI 446 TBIM
Mosogatógép - energiaosztály B, akár 10 étkészlet ciklusonként (ECO program)
248 990 Ft
Raktáron 2 db
Termékkód: AMIMY010
AMICA MI 647 TBIM
Mosogatógép - energiaosztály B, akár 14 étkészlet ciklusonként (ECO program)
174 190 Ft
Raktáron 4 db
Termékkód: AMIMY011
ELECTROLUX 800 UltraCare EW8D495MCC - Szárítógép
Ingyenes
szállítás boltjainkba
ELECTROLUX 800 UltraCare EW8D495MCC
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, A szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 63 dB, becsült éves energiafogyasztás 0,02 kWh, 3DScan, késleltetett indítás, hőszivattyú, gyűrődésgátló rendszer, mobil vezérlés és mindkét irányban nyitható, Wi-Fi csatlakozás, távirányítás, állapot infó és mobilalkalmazás, mérete 85 × 59,6 × 63,8 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 50,5 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
Előrendelési ár
348 590 Ft
Várható időpont: szeptember 7, 2024
Termékkód: ELXSU021
GUZZANTI GZ 49G
Hűtővitrin - C energiaosztály, D zajkibocsátási osztály, hűtő űrtartalma 46 l, polcok száma 2, választható nyitási irány, méretek 53 × 44 × 47 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 18 kg, fekete kivitel, LED világítás
82 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GUZCHL044
BOSCH KGN49AIBT Serie 6 - Hűtőszekrény Ingyenes
szállítás boltjainkba
2,0
BOSCH KGN49AIBT Serie 6
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), B energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 311 l, fagyasztó kapacitás 129 l, jobb oldali zsanéros, 5 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, LED világítás, nyaralási mód, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 203 × 70 × 66,7 cm (H×Sz×Mé)
526 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BOCHL191
BEKO Beyond BBIM17300BPS
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 56,7 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 72 l, felszereltség 3D sütés, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, forrólevegős, kiolvasztás funkció, légkeverés, teleszkópos sütősín, 4-rétegű ajtóüveg, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, csillapított ajtózárás és mechanikus vezérlés, pirolitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
172 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BETR051

Energiatakarékos készülékek

Energiatakarékos készülékek

A Energiatakarékos készülékek kategóriában összesen 583 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ