iPhone 14 Pro 128 GB - asztrofekete

Termékkatalógus
iPhone 14 Pro 128 GB - asztrofekete
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  DRI042b5 Termékszám:  3L244Z/A Gyártó honlapja:
iPhone 14 Pro 128 GB - asztrofekete 518 690 Ft Használt raktáron
Vásárlás

iPhone 14 Pro 128 GB - asztrofekete

iPhone 14 Pro 128 GB - asztrofekete egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

Ez a fejlett Apple iPhone 14 Pro mobiltelefon szerves részét képezi a smarttelefonok csoportjának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók készítését. négy hátlapi kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. A mobiltelefon 6,1" -es kijelzővel van ellátva, amely mérete miatt a legkedveltebb típusok közé tartozik. Optimális nagyságot biztosít, amely biztosítja a könnyű kezelést, miközben kényelmesen nézhetsz filmeket, játszhatsz vagy szörfözhetsz a neten és így tovább. A készülék belsejében single + eSIM kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. Az összes funkció és művelet vezérléséről 6 magos Apple A16 Bionic processzor gondoskodik. 6 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik. A fájlok, fotók és videók számára 128GB belső memória biztosított. Ekkora memóriával különösebb korlátozás nélkül használhatjuk a telefont. Nem kell többé bajlódni a bosszantó kábelekkel, mivel a telefon támogatja a vezeték nélküli töltést. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint Lightning port. Mivel ez a mobiltelefon vízálló, nem okoznak majd kellemetlen meglepetést a mindennapi élet kihívásai. IP68 mértékű védelmi fokozattal van ellátva. Ez a modern Apple okostelefon 2022 óta van forgalomban.

Mobiltelefon iPhone 14 Pro 128 GB - asztrofekete ...
Mobiltelefon iPhone 14 Pro 128 GB - asztrofekete ...

iPhone 14 Pro 128 GB - asztrofekete okostelefon alapvető tulajdonságai

  • Ezen Apple okostelefon 6,1" méretű képernyővel van szerelve
  • A folyamatok problémamentes működtetéséről 6 magos processzor gondoskodik
  • 6 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik
  • A mobiltelefon rendelkezik praktikus vezeték nélküli töltéssel
  • Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint Lightning port
  • Szerkezete vízálló az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi kamera felbontása 48 Mpx
  • A készülék hátlapján 4 kamera kapott helyet
  • A mobiltelefon OLED 6,1"méretű képernyővel van ellátva
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű tulajdonságokkal rendelkezik, mint adaptív frekvencia
  • Az alapvető funkciókat a fejlett iOS 16 operációs rendszer működteti
  • A fájlok, fotók és videók eltárolására 128 GB belső tárhely biztosított
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos eSIM kártya számára is
  • Olyan adatszolgáltatásokat érhetünk el, mint 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A szükséges energiát a tartós, beépített akkumulátor garantálja

Ennek a remek Apple telefonnak a képernyőjét szívesen fogjuk nézni

Felejthetetlen lesz majd minden momentum, amit ezzel a lenyűgöző Apple telefonnal töltünk el, mivel 6,1" OLED típusú kijelzője, mely Full HD 2556 × 1179 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül módosíthatjuk is a kijelző frekvenciáját az aktuális igények szerint.

Mobiltelefon iPhone 14 Pro 128 GB - asztrofekete ...
Mobiltelefon iPhone 14 Pro 128 GB - asztrofekete ...

Örökíts meg minden fontos pillanatot

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen része a négy objektívvel ellátott fejlett hátoldali kamerarendszer. Ez a kiemelkedő Apple mobiltelefon rendelkezik 48Mpx felbontású hátsó kamerával, 12Mpx-es teleobjektívvel, 12Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívnek köszönhetően közeli képet készíthetünk a távoli dolgokról. Ez hasznos lehet például állatok, sportesemények vagy épületek fotózásakor. 6× mértékű optikai zoom-mal funkcionál. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű felvételeket. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér rögzítése. Ezzel a lenyűgöző Apple mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban videózhatunk. Nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizátornak az éles képek készítése során. Amennyiben gyenge fényviszonyok között készítünk képeket, a vaku segítségünkre lesz.

Az akkumulátor nem hagy cserben

Ezen Apple mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor szolgáltatja. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 15 W, valamint gyors kábel nélküli MagSafe töltéssel, melynek maximális teljesítménye 15 W. Feltöltésére Lightning csatlakozó áll rendelkezésre.

Mobiltelefon iPhone 14 Pro 128 GB - asztrofekete ...
Mobiltelefon iPhone 14 Pro 128 GB - asztrofekete ...

Eme Apple mobiltelefon megbízható teljesítményt garantál

A remek Apple okostelefon elsődleges funkcióit a fejlett iOS operációs rendszer vezérli, melynek verziója iOS 16,. 6 GB RAM-mal funkcionál, amellyel a háttérben több alkalmazás vagy játék is futhat egyszerre. A fájlok, fotók és videók eltárolására 128 GB belső memória van biztosítva, amely kielégíti még a legigényesebb felhasználók elvárásait is, és így lehetővé teszi a játékok mentését, videók készítését, illetve számos alkalmazás telepítését.

Ez a modern Apple mobiltelefon több féle kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintés nélküli kapcsolatot. Ennek köszönhetően, a hitelkártya használata nélkül, érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben a mobilunkkal. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata révén kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológia segítségével, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek használatával azonosítja a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely nélkülözhetetlen a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz.

Mobiltelefon iPhone 14 Pro 128 GB - asztrofekete ...
Mobiltelefon iPhone 14 Pro 128 GB - asztrofekete ...

Kommunikálj és szórakozz határok nélkül

A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos eSIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amellyel a nagy fájlok letöltése, a streaming tartalom megtekintése és a videóhívások kezdeményezése teljesen zökkenőmentessé és problémamentessé válik. A mobiltelefon képes hívásokat kezdeményezni az interneten, amely a kommunikáció olyan formája, amikor is a hívások a hagyományos telefonhálózat helyett az interneten zajlanak. VoWiFi és VoLTE segítségével képes kommunikálni.

A praktikus funkciók mindig jól jönnek

Használd ki az élet minden pillanatát a népszerű Apple mobiltelefonnal. A telefon feloldásához elég egyetlen pillantás, hála a biometrikus arcfelismerésnek. MMS-en keresztül a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal. A barométer figyeli a légköri nyomást, és magasságmeghatározásra, illetve időjárási alkalmazásokhoz használható. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

lightning port

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő, közelségérzékelő és barométer

Tartozékok a csomagban:

töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni) és töltőkábel

Méretei:

147,5 × 71,5 × 7,85 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

206 g

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,1" Kész!
Kijelző felbontása
2556 × 1179 Kész!
Operációs rendszer
iOS Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,1" Kész!
Kijelző felbontása
2556 × 1179 Kész!
Operációs rendszer
iOS Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
4 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,78 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/1,9 Kész!
Maximális fényerő
f/1,78 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 2160p (4K) 24fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény
15 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
15 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
6 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Processzor címke
Apple Kész!
Processzormagok száma
6 × Kész!
Processzor típusa
Apple A16 Bionic Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
iOS 16 Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Apple DEP Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iPhone 14 Pro 128 GB - asztrofekete
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ