iPhone 14 Pro 128 GB - arany

Termékkatalógus
iPhone 14 Pro 128 GB - arany
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Mobiltelefon - 6,1"-es OLED kijelző 2556 × 1179 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
518 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  DRI042b3 Termékszám:  3L256Z/A Gyártó honlapja:
iPhone 14 Pro 128 GB - arany 518 690 Ft Használt raktáron
Vásárlás

iPhone 14 Pro 128 GB - arany

iPhone 14 Pro 128 GB - arany egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

Ez a modern Apple iPhone 14 Pro mobiltelefon része az okostelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat készíteni. 4 objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül szórakozhatsz különféle játékokkal vagy egyéb praktikus alkalmazásokkal. A mobiltelefon 6,1" -es kijelzővel van ellátva, amely mérete miatt a legkedveltebb típusok közé tartozik. Olyan nagysággal rendelkezik, amivel lehetséges a könnyű kezelés, a kényelmes filmezés vagy böngészés a neten és így tovább. A készülék belsejében single + eSIM kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 6 magos Apple A16 Bionic processzor gondoskodik. 6 GB RAM-mal látták el. A fájlok, fotók és videók tárolására 128GB belső memória áll rendelkezésre. Ez a memória elegendő ahhoz, hogy különösebb korlátozás nélkül használjuk a telefont. Nem kell többé bajlódni a bosszantó kábelekkel, mivel a telefon támogatja a vezeték nélküli töltést. Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint Lightning port. Mivel ez a mobiltelefon vízálló, nem okoznak majd kellemetlen meglepetést a mindennapi élet kihívásai. IP68 szintű védelmi fokozattal látták el. Eme Apple mobiltelefon 2022 óta van forgalomban.

Mobiltelefon iPhone 14 Pro 128 GB - arany ...
Mobiltelefon iPhone 14 Pro 128 GB - arany ...

iPhone 14 Pro 128 GB - arany okostelefon alapvető tulajdonságai

  • Ezen Apple okostelefon 6,1" méretű képernyővel van ellátva
  • A folyamatok problémamentes működéséről 6 magos processzor gondoskodik
  • 6 GB rendszermemóriával gazdálkodik
  • A mobiltelefont lehetséges vezeték nélkül is tölteni
  • Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint Lightning port
  • Vízálló kialakításának hála ellenáll a mindennapi élet kihívásainak az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi fő kamera felbontása 48 Mpx
  • A készülék hátlapján 4 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon OLED 6,1"méretű kijelzővel van szerelve
  • A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű funkciókkal rendelkezik, mint adaptív frekvencia
  • A fő funkciókat a fejlett iOS 16 operációs rendszer látja el
  • A fájlok, fotók és videók megőrzésére 128 GB belső memória áll rendelkezésre
  • A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos eSIM kártya számára is
  • Olyan adatszolgáltatásokat támogat, mint 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A megfelelő energiát a tartós, beépített akkumulátor garantálja

Ezen Apple telefonnak a képernyőjét élmény lesz nézni

Örömteli lesz majd minden perc, amit ezzel a lenyűgöző Apple telefonnal töltünk el, mivel 6,1" OLED típusú kijelzője, mely Full HD 2556 × 1179 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül lehetséges beállítani a frekvenciát a kijelzőn zajló események alapján.

Mobiltelefon iPhone 14 Pro 128 GB - arany ...
Mobiltelefon iPhone 14 Pro 128 GB - arany ...

Készíts lélegzetelállító képeket

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen része a négy lencsével ellátott fejlett hátoldali kamerarendszer. Ez a kiemelkedő Apple okostelefon rendelkezik 48Mpx felbontású hátsó kamerával, 12Mpx-es teleobjektívvel, 12Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívnek köszönhetően részletes képet kaphatunk a távolabbi tárgyakról. Ez kimondottan hasznos lehet például állatok, sportesemények vagy épületek fotózásakor. 6× optikai zoom-mal funkcionál. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószöget tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér rögzítése. Ezzel a modern Apple mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videó felvételeket. Az éles képek készítésekor jól jön az optikai képstabilizálás. A vaku elengedhetetlen, ha gyenge fényviszonyok között fotózunk.

A telefon akkumulátora nem okoz majd csalódást

Ezen kitartó Apple mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor garantálja. Ellátták gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 15 W, valamint gyors kábel nélküli MagSafe töltéssel, melynek teljesítménye 15 W. Feltöltésére Lightning port áll rendelkezésre.

Mobiltelefon iPhone 14 Pro 128 GB - arany ...
Mobiltelefon iPhone 14 Pro 128 GB - arany ...

Ezen Apple mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt garantál

A remek Apple mobiltelefon elemi funkcióit a fejlett iOS operációs rendszer látja el, melynek verziója iOS 16,. 6 GB RAM-mal rendelkezik, amellyel a háttérben több alkalmazás vagy játék is futhat egyszerre. Fotóink és videóink, illetve fájljaink megőrzésére 128 GB integrált tárhely áll rendelkezésre, amely a legigényesebb felhasználók elvárásait is teljes mértékben kielégíti, így nem okoz problémát a játékok mentése, videók vágása, és számos alkalmazás telepítése.

Eme Apple okostelefon széleskörű kommunikációs lehetőségekkel rendelkezik

Említésre méltók az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatai, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Ennek köszönhetően könnyedén használhatjuk a PayPass fizetést az üzletekben. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata lehetővé teszi a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, leegyszerűsítve a kommunikációt és az adatmegosztást kábelek nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek segítségével azonosítja a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer teszi lehetővé a mobiltelefonok pontos helymeghatározását, amely nélkülözhetetlen ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni.

Mobiltelefon iPhone 14 Pro 128 GB - arany ...
Mobiltelefon iPhone 14 Pro 128 GB - arany ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos eSIM kártya számára. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, így könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy kezdeményezhetünk videóhívásokat. A mobiltelefonnal nem csak a hagyományos telefonhálózaton, de akár az interneten keresztül is kezdeményezhetünk hívásokat. VoWiFi és VoLTE használatával képes kommunikálni.

Mindig jól jönnek a praktikus hozzáadott funkciók

Élvezd az élet minden pillanatát a népszerű Apple mobiltelefonnal. A telefon feloldásához csak egy gyors pillantás kell, hála a biometrikus arcfelismerésnek. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. A barométer méri a légköri nyomást, és magasságmeghatározásra, illetve meteorológiai alkalmazásokhoz használható. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

lightning port

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő, közelségérzékelő és barométer

Tartozékok a csomagban:

töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni) és töltőkábel

Méretei:

147,5 × 71,5 × 7,85 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

206 g

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,1" Kész!
Kijelző felbontása
2556 × 1179 Kész!
Operációs rendszer
iOS Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,1" Kész!
Kijelző felbontása
2556 × 1179 Kész!
Operációs rendszer
iOS Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
4 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,78 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/1,9 Kész!
Maximális fényerő
f/1,78 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 2160p (4K) 24fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény
15 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
15 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
6 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Processzor címke
Apple Kész!
Processzormagok száma
6 × Kész!
Processzor típusa
Apple A16 Bionic Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
iOS 16 Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Apple DEP Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iPhone 14 Pro 128 GB - arany
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ