iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete

Termékkatalógus
iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Mobiltelefon - 6,7"-es OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés 15W, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
573 290 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  DRI042b9 Termékszám:  3L315Z/A Gyártó honlapja:
iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete 573 290 Ft Használt raktáron

iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete

iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

Eme Apple iPhone 14 Pro Max mobiltelefon része az okostelefonok csoportjának érintőképernyővel. Képes leszel vele szörfözni a neten, illetve fotókat és videókat készíteni. 4 kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. Az okostelefon 6,7" -es képernyővel rendelkezik, amelyet a nagy telefonok rajongói imádni fognak. Belül single + eSIM kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A folyamatok zökkenőmentes működéséről 6 magos Apple A16 Bionic processzor gondoskodik. 6 GB rendszermemóriával gazdálkodik. A fájlok, fotók és videók eltárolására 128GB belső tárhely van biztosítva. Ezzel a memóriával lehetséges, hogy különösebb korlátozás nélkül használjuk a telefont. Nyugodtan búcsút inthetsz a bosszantó kábeleknek a vezeték nélküli töltésnek köszönhetően. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Lightning port. Ez a mobiltelefon vízálló, ezáltal nem érhetnek váratlan meglepetések a mindennapi igénybevétel során. IP68 szintű védelmi fokozattal rendelkezik. Ez a modern Apple mobiltelefon 2022 óta van forgalomban.

Mobiltelefon iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete ...
Mobiltelefon iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete ...

iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete mobiltelefon legfontosabb paraméterei

  • Eme Apple okostelefon 6,7" méretű képernyővel van ellátva
  • A rendszer zökkenőmentes működtetéséről 6 magos processzor gondoskodik
  • 6 GB kapacitású RAM-mal rendelkezik
  • A mobiltelefon praktikus vezeték nélküli töltéssel van ellátva
  • Olyan népszerű csatlakozókkal van ellátva, mint Lightning port
  • Vízálló az IP68 szabvány értelmében
  • A fő hátlapi kamera felbontása 48 Mpx
  • A hátlapon 4 kamera helyezkedik el
  • A mobiltelefon OLED 6,7"méretű képernyővel van szerelve
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, mint adaptív frekvencia
  • Az elsődleges funkciókat a fejlett iOS 16 operációs rendszer látja el
  • A fájlok, fotók és videók tárolására 128 GB belső tárhely áll rendelkezésre
  • A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos eSIM kártya részére is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • A szükséges energiát a tartós, beépített akkumulátor garantálja

Eme Apple telefonnak a kijelzőjét örömmel fogod nézni

Örömteli lesz majd minden pillanat, amit ezzel a lenyűgöző Apple telefon használatával töltünk el, mivel 6,7" OLED típusú kijelzője, nagyon jó minőségű tartalmat biztosít. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül a kijelzőn zajló események alapján beállítani tudjuk a frekvenciát.

Mobiltelefon iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete ...
Mobiltelefon iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete ...

Örökítsd meg a fontos eseményeket

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen részét képezi a fejlett kamerarendszer négy hátoldali lencsével. Ez a kiemelkedő Apple mobiltelefon el van látva 48Mpx felbontású hátsó kamerával, 12Mpx-es teleobjektívvel, 12Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívvel kiváló minőségű, részletes képet kapunk a távoli témákról. Ez kimondottan hasznos lehet például állatok, sportesemények vagy épületek fényképezése alkalmával. 6× mértékű optikai zoom-mal van ellátva. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles perspektívában mutatja meg a világot. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér megmutatása. Eme Apple okostelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videó felvételeket. Az éles képek rögzítésekor nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizálás funkciónak. Amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Az akkumulátor nem hagy cserben

Ezen Apple mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor biztosítja. Rendelkezik gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 15 W, és ugyanakkor gyors vezeték nélküli MagSafe töltéssel, melynek maximális teljesítménye 15 W. Feltöltésére Lightning port áll rendelkezésre.

Mobiltelefon iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete ...
Mobiltelefon iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete ...

Eme Apple mobiltelefon kiemelkedő teljesítményt nyújt

A modern Apple okostelefon funkcióit a fejlett iOS operációs rendszer garantálja, melynek verziója iOS 16,. 6 GB RAM-mal látták el, amely megfelelő a játékokhoz, és több alkalmazás is futhat egyszerre. A fájlok, fotók és videók számára 128 GB belső memória áll rendelkezésre, amely a legigényesebb felhasználók elvárásait is teljes mértékben kielégíti, ezáltal bátran menthetjük a játékokat, vághatunk videókat, és telepíthetünk egy csomó alkalmazást.

Eme Apple mobiltelefon különböző kommunikációs lehetőséggel rendelkezik

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth és GPS. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintés nélküli kapcsolatot. Hála ennek a funkciónak nem kell elővenned a hitelkártyád, elég csak odaérintened a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológia segítségével, ezzel megkönnyítve az adatok megosztását és a kommunikációt kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ az eszközök helyzetének meghatározására a föld felszínén Ennek a rendszernek köszönhetően valósulhat meg a mobiltelefonok pontos helymeghatározása, amely hasznos a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz.

Mobiltelefon iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete ...
Mobiltelefon iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete ...

Élvezd a korlátlan szórakozást és kommunikációt

A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos eSIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) adatszolgáltatás, így nem lesz gond a nagy fájlok letöltése, filmek streamelése vagy videóhívások lebonyolítása. A mobiltelefon nem csak a hagyományos telefonhálózaton keresztül, hanem az interneten is képes hívásokat kezdeményezni. VoWiFi és VoLTE technológiát használ.

A praktikus funkciók mindig jól jönnek

Élvezd az élet minden percét a népszerű Apple mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon egyetlen pillantással feloldható. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. A barométer figyeli a légköri nyomást, és használható meteorológiai alkalmazásokhoz, illetve magasságmeghatározásra. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Csatlakozók:

lightning port

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő, közelségérzékelő és barométer

Tartozékok a csomagban:

töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni) és töltőkábel

Méretei:

160,7 × 77,6 × 7,85 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

240 g

Paraméterek

Összehasonlít
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,7" Kész!
Kijelző felbontása
2796 × 1290 Kész!
Operációs rendszer
iOS Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,7" Kész!
Kijelző felbontása
2796 × 1290 Kész!
Operációs rendszer
iOS Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
4 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,78 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/1,78 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/1,9 Kész!
Maximális fényerő
f/1,78 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 2160p (4K) 24fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény
15 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
15 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
6 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Processzor címke
Apple Kész!
Processzormagok száma
6 × Kész!
Processzor típusa
Apple A16 Bionic Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
iOS 16 Kész!

Telefon márka/model

Telefonmárka
Apple Kész!
Telefon modell
iPhone 14 Pro Max Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Apple DEP Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ