PlayStation 4 (PS4)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Playstation 4 logo

A PlayStation a játékkonzolok koronázatlan királya. Egyediségének záloga a magával ragadó grafikai teljesítmény, a kifinomult dizájn, az egyedi játékok és egyéb jelentős funkciók, amelyeket röviden összefoglalunk.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 040 termék
The Light Brigade - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság - Roguelike VR lövöldözős játék valósághű fegyverhasználattal és lenyűgöző fényvarázslattal. Emelkedj fel a Fénybrigád ranglétráján, hogy úgy új fegyvereket, fejlesztéseket, osztályokat és képességeket oldj fel, miközben azért harcolsz, hogy visszahozd a sötétségben a fényt.
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0515
Chivalry 2 - Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Légy a kard mestere a teljesen új, folyamatos párharcban, amely a valós idejű ütéseket a szabad kombinációs rendszerrel kombinálva felgyorsítja az akciót, és mindez a harcmezőkön az acél forgatagává fog varázsolni. A Chivalry 2 videojáték több ellenség elleni küzdelemre volt tervezve, így a párbajok az FPS és a harci játék műfajok legjobbját ötvözik és páratlan közelharci élménnyel szolgálnak.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX865
LORGAR Kaya 360
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), USB-A, PC, PlayStation 4 és Xbox One konzolhoz, AAC kodek támogatás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 125 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró
12 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: LOGhs05
Next Level Racing Flight Seat Pro
Szimulátor ülés - PC-hez és játékkonzolhoz, csatlakoztatható váltókar Thrustmaster márkától, teherbírása 150 kg, 120 - 210 cm magasságú felhasználóknak, derékpárna és szerelőkészlet a felszerelés része, tömege 43 kg, fekete kivitel
270 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NEXTb024
Next Level Racing Flight Stand Pro
Szimulátor ülés - játékkonzolhoz, csatlakoztatható kormánykerék és pedálok Thrustmaster márkától, teherbírása 150 kg, 120 - 210 cm magasságú felhasználóknak, szerelőkészlet és billentyűzet tartó a felszerelés része, tömege 37 kg, fekete kivitel
224 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NEXTb023
Ghostbusters: Spirits Unleashed - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Ghostbusters: Spirits Unleashed egy szórakoztató többjátékos videojáték. Játssz a szellemirtók vagy a szellemek szerepébe bújva.
12 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1385
16 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2535
SUBSONIC by SUPERDRIVE Arcade Stick
Kontroller - PC, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch és PS3 platformhoz, vezetékes csatlakozás, kábel hossza 3 m, USB-A, integrált elemek, fekete és piros kivitel
19 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SPD009c
Mixture - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Ebben a kettős irányítású játékban az első és harmadik személyű nézőpontok között váltogathatsz Sephairos alkimista mester és Sol száműzött lovag szerepében. A furcsa duóként platformoznod kell, anyagokat keverni, dobni és közelharcolni, rejtvényeket megoldani és óriási főnököket legyőzni, hogy túléld ezt a hangulatos történetet!
12 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0663
PlayStation - Stress Controller
Stresszlabda - fehér kivitel
3 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2461
PlayStation - Dualsense
Bögre - anyaga: kerámia, PlayStation motívummal, 550 ml, szín: fehér, 1 darabos készlet
5 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2460
Koa and the Five Pirates of Mara: Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1559ce
Cry Babies Magic Tears: The Big Game - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek - A Cry Babies Magic Tears animációs sorozat kedvenc karakterei készen állnak a versenyre! A bajnokságokban elnyerhető arany cumi új helyszínekre varázsolja el őket, amelyeket a sorozat világába ültettek: a Cumisüveg Völgytől kezdve a Fantasy hegységen, Tutti Frutti öbölön és Icy World-ön át egészen egy vadonatúj világig - a Tear bolygóig!
14 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1548
Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az ikonikus fantasy társasjáték hivatalos adaptációja. A Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection digitális változatban tartalmazza az összes kiegészítőt, amely valaha megjelent fizikai formában a társasjátékhoz, így egy soha véget nem érő kalandban lesz részed.
15 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1544
Rainbow High Runway Rush - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Üdvözlünk Rainbow High világában. Mindannyian arra törekszünk, hogy a kreativitáson, a divaton és a barátságon keresztül ragyogóvá váljanak valódi színeink. Ha sikerül teljesítened Rainbow High-t, akkor bármit képes vagy teljesíteni.
15 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1491
Super Bomberman R 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - SUPER BOMBERMAN R, a party battle sorozat legújabb címe! Az új kalandokkal és játék módokkal a sorozat történetének legnagyobb tartalmával rendelkezik!
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1465
PlayStation - White Logo  - Kapucnis, M - Póló
M
Típusok
PlayStation - White Logo - Kapucnis, M
Póló - M méret, PlayStation motívum, anyaga pamut
Leárazás
13 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2103m
Prodeus - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1415
Úti rozsdamentes acél bögre Playstation, 450 ml
Bögre - anyaga: rozsdamentes acél, PlayStation motívum, 450 ml,
6 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz28530
4 710 Ft -tól
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHb901
Space Hulk Tactics - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - a Space Hulk: Tactics egy taktikai játék, ahol véres csatákban veszel részt. Kiválaszthatod melyik oldalon akarsz harcolni - az Space Marines oldalán vagy a halálos génorzók oldalán. A játék alapjait a népszerű Warhammer 40.000 társasjáték szabályai adják, gyűjthető kártyákkal is befolyásolhatjuk a játékmenetet. A kártyák új lehetőségeket adnak a csapat testreszabására a csata előtt, és lehetővé teszik a képességek felhasználását és befolyásolják a csatát.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX497
PS4 - LEGO Méretek Starter Pack
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party
59 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX248
SUBSONIC by SUPERDRIVE Hexalight
Kontroller - PC, PS4 és PS3 platformhoz, vezeték nélküli csatlakozás, 3,5 mm Jack, USB-C, integrált elemek, vibráció, háttérvilágítás, fekete kivitel
15 690 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SPD009b
Assassins Creed Origins + Odyssey Compilation - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Vegyél részt epikus kalandokban és fedezz fel hatalmas területeket ezzel az Assassin's Creed Odyssey + Assassin's Creed Origins dupla csomaggal. Fedezd fel a nagy piramisok titkait, és fedezd fel az ókori Görögországot, ahol a harc teljesen új módját ismerheted meg, miközben felejthetetlen küldetésekkel küzdesz meg.
9 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1596

PlayStation 4 (PS4)

PlayStation 4 (PS4)

A PlayStation 4 (PS4) kategóriában összesen 1040 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 4 (PS4) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ