PlayStation 4 (PS4)

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés
Playstation 4 logo

A PlayStation a játékkonzolok koronázatlan királya. Egyediségének záloga a magával ragadó grafikai teljesítmény, a kifinomult dizájn, az egyedi játékok és egyéb jelentős funkciók, amelyeket röviden összefoglalunk.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
1 045 termék
LORGAR Kaya 360
Gamer fejhallgató - vezetékes, mikrofonos, fülre, fülre illeszkedő (on-ear), USB-A, PC, PlayStation 4 és Xbox One konzolhoz, AAC kodek támogatás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 125 dB/mW érzékenység, 32 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró
12 590 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: LOGhs05
Hori Fighting Stick MINI - PS5/PS4/PC
Arcade stick - PC-hez, vezetékes csatlakozás, 3,5 mm Jack port, egyéni gomb-hozzárendelés, szín: fehér
23 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HORHW183
Playseat Formula Intelligence Red Bull Racing - Szimulátor ülés Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
Playseat Formula Intelligence Red Bull Racing
Szimulátor ülés - játékkonzolhoz, csatlakoztatható kormánykerék és pedálok, teherbírása 122 kg, 120 - 230 cm magasságú felhasználóknak, szerelőkészlet a felszerelés része, piros kivitel
989 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PLAYS27c
4 710 Ft -tól
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHb901
Mixture - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Ebben a kettős irányítású játékban az első és harmadik személyű nézőpontok között váltogathatsz Sephairos alkimista mester és Sol száműzött lovag szerepében. A furcsa duóként platformoznod kell, anyagokat keverni, dobni és közelharcolni, rejtvényeket megoldani és óriási főnököket legyőzni, hogy túléld ezt a hangulatos történetet!
12 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0663
PlayStation - Stress Controller
Stresszlabda - fehér kivitel
3 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2461
PlayStation - Dualsense
Bögre - anyaga: kerámia, PlayStation motívummal, 550 ml, szín: fehér, 1 darabos készlet
4 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2460
Next Level Racing Flight Seat Pro
Szimulátor ülés - PC-hez és játékkonzolhoz, csatlakoztatható váltókar Thrustmaster márkától, teherbírása 150 kg, 120 - 210 cm magasságú felhasználóknak, derékpárna és szerelőkészlet a felszerelés része, tömege 43 kg, fekete kivitel
270 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NEXTb024
Next Level Racing Flight Stand Pro
Szimulátor ülés - játékkonzolhoz, csatlakoztatható kormánykerék és pedálok Thrustmaster márkától, teherbírása 150 kg, 120 - 210 cm magasságú felhasználóknak, szerelőkészlet és billentyűzet tartó a felszerelés része, tömege 37 kg, fekete kivitel
222 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NEXTb023
Koa and the Five Pirates of Mara: Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1559ce
GYLT - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és logikai - Éld át a Sally nevű kislány történetét. Élete sosem volt könnyű, de attól a pillanattól kezdve, amikor eltűnt kis unokahúga Emily, a helyzet még rosszabbra fordult. Miután el kellett menekülnie egy banda zsarnok elől, Sally szülővárosának egy torz változatában találja magát, ahol félelmei és rossz emlékei gonosz és nagyon valóságos módon jelennek meg.
15 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1558
Cry Babies Magic Tears: The Big Game - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek - A Cry Babies Magic Tears animációs sorozat kedvenc karakterei készen állnak a versenyre! A bajnokságokban elnyerhető arany cumi új helyszínekre varázsolja el őket, amelyeket a sorozat világába ültettek: a Cumisüveg Völgytől kezdve a Fantasy hegységen, Tutti Frutti öbölön és Icy World-ön át egészen egy vadonatúj világig - a Tear bolygóig!
13 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1548
Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Az ikonikus fantasy társasjáték hivatalos adaptációja. A Talisman: Digital Edition 40th Anniversary Collection digitális változatban tartalmazza az összes kiegészítőt, amely valaha megjelent fizikai formában a társasjátékhoz, így egy soha véget nem érő kalandban lesz részed.
15 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1544
The Light Brigade - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság - Roguelike VR lövöldözős játék valósághű fegyverhasználattal és lenyűgöző fényvarázslattal. Emelkedj fel a Fénybrigád ranglétráján, hogy úgy új fegyvereket, fejlesztéseket, osztályokat és képességeket oldj fel, miközben azért harcolsz, hogy visszahozd a sötétségben a fényt.
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0515
Playseat Formula Intelligence Black - Szimulátor ülés Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
Playseat Formula Intelligence Black
Szimulátor ülés - játékkonzolhoz, csatlakoztatható kormánykerék és pedálok, teherbírása 122 kg, 120 - 230 cm magasságú felhasználóknak, szerelőkészlet a felszerelés része, fekete kivitel
997 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PLAYS27a
Rainbow High Runway Rush - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - Üdvözlünk Rainbow High világában. Mindannyian arra törekszünk, hogy a kreativitáson, a divaton és a barátságon keresztül ragyogóvá váljanak valódi színeink. Ha sikerül teljesítened Rainbow High-t, akkor bármit képes vagy teljesíteni.
15 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1491
Super Bomberman R 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - SUPER BOMBERMAN R, a party battle sorozat legújabb címe! Az új kalandokkal és játék módokkal a sorozat történetének legnagyobb tartalmával rendelkezik!
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1465
PlayStation - White Logo  - Kapucnis, M - Póló
M
Típusok
PlayStation - White Logo - Kapucnis, M
Póló - M méret, PlayStation motívum, anyaga pamut
Leárazás
13 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: GMERCHc2103m
Prodeus - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
9 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1415
Úti rozsdamentes acél bögre Playstation, 450 ml
Bögre - anyaga: rozsdamentes acél, PlayStation motívum, 450 ml,
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAbz28530
Spacebase Startopia - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - A játék az eredeti építési stratégiára, és a valós idejű összecsapásokra épül.
6 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX887
Chivalry 2 - Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Légy a kard mestere a teljesen új, folyamatos párharcban, amely a valós idejű ütéseket a szabad kombinációs rendszerrel kombinálva felgyorsítja az akciót, és mindez a harcmezőkön az acél forgatagává fog varázsolni. A Chivalry 2 videojáték több ellenség elleni küzdelemre volt tervezve, így a párbajok az FPS és a harci játék műfajok legjobbját ötvözik és páratlan közelharci élménnyel szolgálnak.
8 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX865
Space Hulk Tactics - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja stratégiai, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - a Space Hulk: Tactics egy taktikai játék, ahol véres csatákban veszel részt. Kiválaszthatod melyik oldalon akarsz harcolni - az Space Marines oldalán vagy a halálos génorzók oldalán. A játék alapjait a népszerű Warhammer 40.000 társasjáték szabályai adják, gyűjthető kártyákkal is befolyásolhatjuk a játékmenetet. A kártyák új lehetőségeket adnak a csapat testreszabására a csata előtt, és lehetővé teszik a képességek felhasználását és befolyásolják a csatát.
8 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX497
PS4 - LEGO Méretek Starter Pack
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, gyerekeknek és party
59 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX248

PlayStation 4 (PS4)

PlayStation 4 (PS4)

A PlayStation 4 (PS4) kategóriában összesen 1045 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playStation 4 (PS4) Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playStation 4 (PS4) A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playStation 4 (PS4) A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playStation 4 (PS4) vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ