Shop roku Akvizice ApF HU

Xiaomi 14 12 GB/512 GB, fehér

Termékkatalógus
Xiaomi 14 12 GB/512 GB, fehér
4,9 254 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Mobiltelefon - 6,36"-es AMOLED kijelző 2670 × 1200 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 32Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 90W, 4610 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
379 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  HXI285c3 Termékszám:  CIKK/01407 Gyártó honlapja:
Xiaomi 14 12 GB/512 GB, fehér 379 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Xiaomi 14 12 GB/512 GB, fehér

Ez a modern Xiaomi 14 okostelefon szerves részét képezi a smarttelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetséges vele böngészni az interneten, illetve képeket és videókat készíteni. három kamera segítségével, de akár sok praktikus alkalmazást vagy játékot is letölthetsz rá. Az okostelefon 6,36" -es kijelzővel van ellátva, amely mérete miatt az egyik legnépszerűbb választás. Ideális nagyságot biztosít, amely lehetővé teszi a praktikus kezelést, miközben kényelmesen nézhetsz filmeket, játszhatsz vagy szörfözhetsz a neten és így tovább. Belül dual SIM kártya konfiguráció számára előkészített hely található. A folyamatok problémamentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor gondoskodik. 12 GB RAM-mal gazdálkodik. A fájlok, fotók és videók számára 512GB belső tárhely biztosított. Ez a memória ideális a hosszú videók és kiváló minőségű fotók készítésére. A kellő energiát az erős, 4610 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Ez a mobiltelefon vízálló, ezáltal nem érhetnek váratlan meglepetések a mindennapi igénybevétel során. IP68 mértékű védelmi fokozattal rendelkezik. Eme Xiaomi mobiltelefon 2024 óta van forgalomban.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, fehér ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, fehér ...

Xiaomi 14 12 GB/512 GB, fehér okostelefon alapvető paraméterei

  • Eme Xiaomi okostelefon 6,36" méretű képernyővel van szerelve
  • A rendszer problémamentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB RAM-mal látták el
  • A szükséges energiát az erős, 4610 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan csatlakozókkal van ellátva, mint USB-C
  • Képes ellenállni a víznek az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A hátlapon 3 kameralencse található
  • A mobiltelefon AMOLED 6,36"méretű kijelzővel van szerelve
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan praktikus funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és adaptív frekvencia
  • A képernyő 3000 Nits fényerőt garantál
  • Az elsődleges műveleteket a fejlett Android 14 operációs rendszer és HyperOS felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók számára 512 GB belső tárhely áll rendelkezésre
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Támogatott hálózati szolgáltatások: 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • A kellő energiát az erős, 4610 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 750

Eme Xiaomi telefonnak a kijelzőjét örömmel fogjuk nézni

Örömteli lesz minden egyes pillanat, amit ezzel a lenyűgöző Xiaomi telefonnal tölthetünk el, mivel 6,36" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2670 × 1200 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalom megjelenítésére. A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül a frekvencia beállítható a kijelzőn zajló események alapján. A telefon a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb fizikai sérülések ellen. Az integrált HDR 10+ formátum az egyik legmodernebb és legfejlettebb technológia, amelynek a részletgazdag és lenyűgöző jeleneteket köszönhetjük. Annak érdekében, hogy a kijelző jobban olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Eme Xiaomi mobiltelefon 3000 Nits mértékű fényerőt is elérhet, amely közvetlen napsütésben is jól látható képet eredményez.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, fehér ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, fehér ...

Örökíts meg minden lényeges eseményt

A telefonnal való fényképezés alapvető részét képezi a három hátoldali kamera. Ez a nagyszerű Xiaomi okostelefon rendelkezik 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 32Mpx-es teleobjektívvel, 50Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívvel kiváló minőségű, részletes képet kapunk a távoli témákról. Ez kimondottan hasznos lehet például állatok, sportesemények vagy épületek fotózásakor. 3× optikai zoom-mal rendelkezik. A makrókamera ideális választás közeli képek készítésére például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás célja a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű , nagy méretű felvételeket tesz lehetővé. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megmutatása. Ezen Xiaomi okostelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban videózhatunk. Ahhoz, hogy tökéletes videókat tudjuk készíteni, elengedhetetlen az elektronikus képstabilizáló funkció. Az éles képek rögzítésekor jól jön az optikai képstabilizálás. A vaku segítségünkre lesz, amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk.

Nem fogsz csalódni a telefon akkumulátorában

Ezen strapabíró Xiaomi mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4610 mAh, biztosítja az egy-két napos készenlétet. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 90 W, ráadásul gyors kábel nélküli töltéssel, melynek maximális teljesítménye 50 W. Eme Xiaomi okostelefon elégséges akkumulátorkapacitással bír ahhoz, hogy áramforrásként használjuk egyéb eszközök, például más okostelefonok, fejhallgatók vagy okosórák vezeték nélküli töltéséhez. Ezáltal powerbank-ként funkcionálhat más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A fordított töltés elérhető maximális kapacitása 10 W. Feltöltésére USB-C port használható.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, fehér ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, fehér ...

Ezen Xiaomi okostelefon kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezik

A modern Xiaomi mobiltelefon elsődleges funkcióit a fejlett Android operációs rendszer garantálja, melynek verziója Android 14, HyperOS felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 12 GB rendszermemóriával van ellátva, amely gond nélkül kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, illetve fotóink és videóink tárolására 512 GB belső memória biztosított, amely szinte megegyezik a számítógépekkel, és megoldja a legnagyobb adatok és alkalmazások tárolásának problémáját is.

Ezen Xiaomi okostelefon több kommunikációs lehetőséget nyújt

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkezik, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintés nélkül kommunikáljon egymással. Hála ennek a funkciónak nem kell elővenned a hitelkártyád, elég csak odaérintened a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. Könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz a Bluetooth technológia segítségével, leegyszerűsítve a kommunikációt és az adatmegosztást vezetékek nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ a föld felszínén található eszközök helyzetének azonosítására Ez a rendszer biztosítja a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely nélkül lehetetlen lenne navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely infravörös sugarakat használ az adatok továbbítására az egymáshoz közeli eszközök között. Jelenleg az infraportot gyakran használják a televízió vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, fehér ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, fehér ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást korlátok nélkül

A telefon rendelkezik hellyel egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, így gyorsan tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy részt vehetünk videóhívásokban is. A mobiltelefonnal nem csak a hagyományos telefonhálózaton, de akár az interneten keresztül is kezdeményezhetünk hívásokat. VoWiFi és VoLTE segítségével kommunikál.

Mindig örülünk a praktikus hozzáadott funkcióknak

Használd ki az élet minden percét a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod. Az okostelefon kijelzőjén ráadásul ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. Az MMS-nek köszönhetően sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal, mint a szöveges üzentekben. Az OTG funkció elérhető az okostelefonon, amely lehetővé teszi olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

152,8 × 71,5 × 8,2 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

188 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,36" Kész!
Kijelző felbontása
2670 × 1200 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,36" Kész!
Kijelző felbontása
2670 × 1200 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2024 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,6 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/1,6 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 1080p (Full HD) 960fps, 720p (HD) 960fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 610 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
90 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
50 W Kész!
Fordított töltés max. teljesítménye
10 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
12 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,3 GHz (3 300 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 750 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.4 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 14 Kész!
Felhasználói felület
HyperOS Kész!

AP+ ingyen

Speciális akció
AP+ ingyen Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


» További Xiaomi mobiltelefonok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Xiaomi 14 termékhez:

379 990 Ft - 379 990 Ft

Xiaomi 14 12 GB/512 GB, fehér

Mobiltelefon - 6,36"-es AMOLED kijelző 2670 × 1200 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 32Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 90W, 4610 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
Kosárba
379 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi 14 12 GB/512 GB, fehér
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ