Számítógépes és konzol játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Márkák
Típus
Játék
(3975)
DLC tartalom
(680)
Játékkredit
(137)
Platform
PC
(2002)
Xbox Series X
(1148)
Xbox One
(1135)
PlayStation 5
(908)
Xbox Series S
(719)
Licenc
Doboz
(2028)
Letölthető
(2833)
Kulcs
Steam
(1660)
Xbox Live
(937)
Nintendo eShop
(87)
Origin
(69)
Microsoft Store
(67)
Műfaj
Akció
(2765)
RPG
(791)
Stratégiai
(625)
Szimulátor
(577)
Lövöldözős
(462)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(506)
PlayStation 5 optimalizálás
(465)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(501)
Szöveg
CS
(514)
SK
(14)
EN
(4802)
DE
(3358)
HU
(141)
RU
(979)
UK
(10)
PL
(733)
FR
(1489)
ES
(1304)
IT
(1276)
RO
(4)
VI
(1)
Zh
(324)
KR
(17)
JP
(27)
Szinkron
CS
(38)
SK
(5)
EN
(4546)
DE
(1744)
HU
(16)
RU
(228)
UK
(5)
PL
(132)
FR
(572)
ES
(462)
IT
(456)
RO
(1)
HR
(1)
SL
(1)
VI
(1)
Zh
(53)
KR
(8)
JP
(26)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Számítógépes és konzoljátékok

A számítógépes és konzoljátékok kínálata hihetetlenül változatos. Találhatsz köztük akciót, stratégiait, logikait vagy például, sportjátékot is. Néhány játék felnőtteknek ajánlott, míg a többivel a kisebbek is bátran játszhatnak. A játékot boxban vagy elektronikus verzióban is megveheted - így rögtön a vásárlást követően, egy aktiváló kód formájában kapod meg. A még nem kiadott játékokat előrendelheted, így az elsők között lehetsz, akik a kiadást követően hozzájuk jutnak.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
4 870 termék
Tee Time Golf - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja sport és gyerekeknek - Élvezd a golf nyújtotta kikapcsolódást a nyolc 18 lyukú pálya bármelyikén. Ha belefáradnál mindig ugyanazon a pályákon játszani, nyisd meg a pályaszerkesztőt, építsd meg álmaid golfpályáját, és oszd meg másokkal.
6 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW993
Solaris: Off World Combat - PS4, PS5 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Fogd a felszerelésed és vesd bele magad a játékba - 4v4 küzdelmek várnak rád, amelyekben futnod, sprintelned és csúszkálnod kell az arénák között, miközben fegyvereket és tárgyakat gyűjtögetsz és likvidálod az ellenfeleidet.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX998
Trollhunters: Defenders of Arcadia - Xbox One, Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Indulj egy hősies és felejthetetlen utazásra Arcadia varázslatos világán át és állítsd meg a közelgő idő-apokalipszist.
10 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO736
5,0
Resident Evil 3 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A Resident Evil 3 videojátékban a S.T.A.R.S. alakulat tagja és egyben a sorozat legikonikusabb szereplője, Jill Valentine egy olyan városból próbál megmenekülni, amelyet elleptek az élőhalottak és egyéb rémisztő szörnyűségek. A Resident Evil 3 új aszimmetrikus 4vs1 Resident Evil Resistance online multiplayer móddal érkezik.
18 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO686
RIDE 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Valódi versenyszimulátor motorkerékpárokkal Továbbfejlesztett mesterséges intelligencia. Több mint 270 motorkerékpár 7 különböző kategóriában. Természetesen a legújabb modellek is rendelkezésre állnak. Összesen 30 pálya, köztük 12 vadonatúj. A esztétikailag és mechanikailag módosított motorkerékpárok. És még sok más.
13 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX518
Outlast Trinity - Xbox One
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, dobozos változat, műfaja akció és logikai - Az Outlast egy első személyű (first-person) túlélő-horrorjáték. Az Outlast Trinity csomag a következő játékokat tartalmazza: Outlast, Outlast: Whistleblower, Outlast 2.
13 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO243c5
Bomb Rush Cyberfunk - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - Red egy graffitiművész, aki elvesztette a fejét, és helyette egy cyber-fejet használ. Miközben a gyökereit keresi, csatlakozik a Bomb Rush Crew-hoz, melynek tagjai Tryce és Bel. Együtt úgy döntenek, hogy All Citybe mennek, hogy a város legjobb graffiti csapatává váljanak.
12 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0572
Tennis on Court - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja sport és virtuális valóság - A Tennis On-Court egy tökéletes tenisz szimulátor!
Leárazás -9 %
12 790 Ft 14 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0542
Paw Patrol World - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Bújj kedvenc kiskutyusaid bőrébe, vezesd a járműveiket és akadályozd meg Humdinger polgármester szupergonosz káoszát. Élj át egy teljesen új történetet, és élvezd a televíziós sorozat ihlette küldetéseket.
12 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0399
Hammerwatch II: The Chronicles Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Vágj neki félelem nélkül egy kalandokkal teli utazásnak, amely messzire vezet a Hammerwatch vár várbörtöneitől és oly módon teszi lehetővé számodra ezen kedvenc pixeles világ felfedezését, mint eddig még soha.
11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0452
PGA Tour 2K23 - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja sport és árkád, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - A játék Tiger Woods örökségét ünnepli azzal, hogy játszható profi játékosként és vezérigazgatóként mutatja be őt, aki tanácsokat ad a csapatnak. A vezető pályatervező is visszatér, és lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy megépítsék álmaik golfpályáit, és megosszák azokat a globális online közösséggel.
22 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MXO892
L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - Az öt játszható város 30 jelenetével hamar felépítheted a saját L.O.L. Surprise! figura-, gyűjtőbaba- és matrica gyűjteményed. Mutogasd őket divatbemutatókon és zenei koncerteken, és működj együtt akár négy barátoddal a kooperatív többjátékos módban.
12 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0230
L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja gyerekeknek és party - 30 jelenet közül választhatsz öt városban, és hamarosan felépítheted a saját L.O L. Surprise! figura-, gyűjthető baba- és matricagyűjteményedet. Mutasd be őket divatbemutatókon és koncerteken, működj együtt akár négy barátoddal a kooperatív, többjátékos módban.
12 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0268
MADiSON Possessed Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció - Mit tennél, ha egy sötét szobába zárva ébrednél, vérrel a kezeden? Játssz Luca szerepében, és vészeld át MADiSON, a démon brutális kínzásait, amely arra kényszerítette, hogy folytassa az évtizedekkel ezelőtt elkezdett véres rituálét, és arra késztette, hogy szörnyű tetteket kövessen el.
Leárazás -24 %
11 190 Ft 14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1307
Paw Patrol: Adventure City Calls and Mighty Pups Save Adventure Bay Bundle - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja árkád és gyerekeknek - Merülj el egy szórakoztató és izgalmas kalandban a Mancs őrjárat sztárcsapatával ebben a hihetetlen dupla kiadásban.
11 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1260
Disney Classic Games Collection: The Jungle Book, Aladdin & The Lion King - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Játssz a népszerű Aladdin, The Lion King és a The Jungle Book játékok több különböző verziójával, amelyeket az évek során hoztak létre, beleértve a konzolokra és a handheld konzolokra szánt változatokat is. Ez a hihetetlen összeállítás a klasszikus Disney-játékok eddigi legjobb kiadása.
13 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW971
Zumba Burn It Up! - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG
14 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW561
1,5
Taxi Life: A City Driving Simulator - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja szimulátor - Miután megérkezel Barcelonába, semmi mással, mint egy autóval és az álmaiddalal járod a híres város forgalmas utcáit, és viszed az utasokat A-ból B-be, hibátlan szolgáltatást nyújtva nekik. Be kell tartanod a közlekedési szabályokat, meg kell küzdened a türelmetlen turistákkal, a változékony időjárással és a csúcsforgalommal.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0466
Wildshade: Unicorn Champions - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja versenyzős és gyerekeknek - Haladj át a célvonalon egy unikornis hátán ülve! Az egész családnak szóló Wildshade: Unicorn Champions versenyjáték egy varázslatos és színes világba varázsol. Nyerd meg az összes bajnokságot, hogy elérhetővé váljanak a legértékesebb állatok, alakítsd őket álmaid bajnokává és válj a Wildshade fantasy világ legjobb versenyzőjévé.
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0426
The Invincible
PC játék - dobozos változat, műfaja kaland
11 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WG1419
VR Skater - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja sport - A VR Skater az alapjaitól kezdve VR-re volt tervezve, hogy a lehető legautentikusabb, legnehezebb és leginkább magával ragadó "gördeszkás" játék élményét nyújtsa a számodra. Képzeld el a gördeszkát a lábad alatt, a gumikerek kattogó hangját a csempézett járdán mielőtt egy tökéletes olliet hajtanál végre.
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0474
Human Fall Flat: Dream Collection - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád, logikai és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Szórakoztató, komolytalan fizikai platformjáték lebegő álombéli tájak világába ültetve, amelyet egyedül, felosztott képernyős helyi kooperatív módban 2 játékos vagy online akár 8 játékos játszhatja együtt, így még több nevetésben lesz részed!
11 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1485
Kukoos: Lost Pets - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja árkád - Barangold be az elképzelhetetlen világokat, amelyek egy óriási kakukkfa belsejében rejtőznek, találd meg barátaidat és vess véget a kisállatlázadásnak. Ez a varázslatos 3D-s platformjáték Kukoos hatalmas, színes világába kalauzol el, ahol különféle háziállatokkal kell megküzdened, és különleges képességeiket felhasználva az egyedi főnökök ellen is harcolnod kell, közben rejtett tárgyakat kell megkeresned és ősi rejtvényeket kell megoldanod.
10 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1393
Rescue HQ - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja stratégiai - Vállalod a kihívást, hogy megvédd városod polgárait? Kezdd azzal, hogy a semmiből felépítesz egy mentőbázist, és három vészhelyzeti osztályt - rendőrséget, tűzoltóságot és mentőszolgálatot - irányítasz. Neked kell vezetned az egyes csapatokat és megszervezned az egyéni igényeiket, és gondosan elosztanod a kezdetben kis költségvetést.
3 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1193

Számítógépes és konzol játékok

Számítógépes és konzol játékok

A Számítógépes és konzol játékok kategóriában összesen 4869 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépes és konzol játékok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább számítógépes és konzol játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb számítógépes és konzol játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: számítógépes és konzol játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ