30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

HTC U23 Pro 12 GB/256 GB fehér

Termékkatalógus
HTC U23 Pro 12 GB/256 GB fehér
4,3 17 értékelés
Mobiltelefon - 6,7"-es OLED kijelző 2400 × 1080 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, hibrid, Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 processzor, kameramodul: 108Mpx (f/1,7) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 5Mpx makró, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozó, IP67 vízálló, gyorstöltés 30W, vezeték nélküli töltés, 4600 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  RQ9602b2 Termékszám:  99HATM007-00
HTC U23 Pro 12 GB/256 GB fehér 201 990 Ft Használt raktáron
Vásárlás

HTC U23 Pro 12 GB/256 GB fehér

HTC U23 Pro 12 GB/256 GB fehér egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

Eme HTC U23 Pro mobiltelefon része az okostelefonok csoportjának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók készítését. 4 objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül használhatod játékok vagy egyéb hasznos alkalmazások letöltésére is. A mobiltelefon 6,7" -es képernyővel rendelkezik, melyet a nagy telefonok rajongói örömmel fogadnak majd. Belül hibrid kártya konfiguráció található. A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 processzor gondoskodik. 12 GB rendszermemóriával van ellátva. A fájlok, fotók és videók számára 256GB integrált tárhely áll rendelkezésre. Ekkora memóriának a nagy játékosok és a szenvedélyes fotósok is örülnek majd. A kellő energiát az erős, 4600 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. A mobiltelefon vezeték nélküli töltést is kínál, így nem kell többé bajlódni az idegesítő kábelekkel. Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint Jack (3,5mm) és USB-C. Nem érhetnek váratlan és kellemetlen meglepetések a mindennapi igénybevétel során, mivel ez a mobiltelefon vízálló. IP67 mértékű védelmi fokozattal látták el. Eme HTC okostelefon 2023 óta van hivatalosan a piacon.

Mobiltelefon HTC U23 Pro 12 GB/256 GB fehér ...
Mobiltelefon HTC U23 Pro 12 GB/256 GB fehér ...

HTC U23 Pro 12 GB/256 GB fehér mobiltelefon alapvető tulajdonságai

  • Eme HTC okostelefon 6,7" méretű képernyővel van ellátva
  • A folyamatok folyamatos működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB rendszermemóriával gazdálkodik
  • A szükséges energiát a tartós, 4600 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • A mobiltelefon rendelkezik vezeték nélküli töltéssel
  • Említésre méltók az olyan népszerű csatlakozói, mint Jack (3,5mm) és USB-C
  • Szerkezete vízálló az IP67 szabvány értelmében
  • A fő hátlapi kamera felbontása 108 Mpx
  • A készülék hátsó oldalán 4 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon OLED 6,7"méretű kijelzővel van ellátva
  • A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • Az alapvető műveleteket a fejlett Android 13 operációs rendszer működteti
  • A fájlok, fotók és videók eltárolására 256 GB belső tárhely áll rendelkezésre
  • A belső memóriát bővíthetjük Micro SD típusú és 2000 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan adatszolgáltatásokat érhetünk el, mint 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát az erős, 4600 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 644

Ezen HTC telefonnak a képernyőjét örömmel fogjuk nézni

Felejthetetlen lesz minden egyes perc, amit ezzel a csodás HTC telefonnal tölthetünk el, mivel 6,7" OLED típusú kijelzője, mely Full HD 2400 × 1080 felbontással rendelkezik, képes nagyon jó minőségű tartalmat megjeleníteni. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefont a fejlett Gorilla Glass védi, amely megakadályozza a karcolásokat és egyéb mechanikai sérüléseket.

Mobiltelefon HTC U23 Pro 12 GB/256 GB fehér ...

Örökíts meg minden fontos eseményt

A telefonnal való fényképezés elengedhetetlen része a fejlett kamerarendszer négy hátoldali lencsével. Ez az átlagon felüli HTC mobiltelefon rendelkezik 108Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 5Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera kiválóan megfelel közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás képes feltárni az apró struktúrákat, illetve nagyfokú részletességet érhetünk el vele. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles perspektívában mutatja meg a világot. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol elengedhetetlen a lehető legtöbb vizuális tér rögzítése. Ezzel a lenyűgöző HTC mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban videózhatunk. Az optikai képstabilizátor hozzájárul az éles képek készítéséhez. A 3D-s modellek rögzítésében a mélységi kamera lesz segítségünkre, amely még nagyobb távolság esetén is képes optimalizálni a fotókat.

Nem hagy cserben a telefon akkumulátora

Eme HTC mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4600 mAh, gond nélkül kibírja az akár két napos használatot is. Ellátták gyors kábeles töltéssel, melynek maximális teljesítménye 30 W, és vezeték nélküli töltéssel. A töltésre USB-C port áll rendelkezésre.

Eme HTC okostelefon megbízható teljesítménnyel büszkélkedhet

A nagyszerű HTC mobiltelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 13,. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. A hab a tortán az olyan hozzáadott mobil szolgáltatás, mint a népszerű Google Mobile Services, amellyel további lehetőségekhez férünk hozzá, mint például a keresések, zenék, térképek, fotók és így tovább. 12 GB rendszermemóriával rendelkezik, amely könnyedén kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 256 GB integrált tárhely áll rendelkezésre, amely felveszi a versenyt még a számítógépekkel is, és megoldja a legnagyobb adatok és alkalmazások tárolásának problémáját is. Ha még a telefon memóriája sem elegendő lehetőségünk van bővíteni egy 2000 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ez az ügyes HTC okostelefon több kommunikációs lehetőséget nyújt

Említésre méltók az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatai, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) biztosítja az eszközök közötti rövid távolságú érintés nélküli kapcsolatot, ami általában maximum 10 cm. Ezáltal egyszerűen és érintésmentesen tudunk fizetni az üzletekben, és nem kell elővennünk a hitelkártyánkat sem. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológiának hála egyszerűen csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt, és az adatok megosztását kábelek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS kibővített verziója, amely a műholdas jeleken kívül a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ez a technológia gyorsabbá és pontosabbá teszi a helymeghatározást, ami különösen jól jön olyan szituációkban, amikor a műholdak jele gyengébb vagy szakaszos.

Kommunikálj, és élvezd a határtalan szórakozást

A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2,5G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, amely a lehető leggyorsabban és fennakadás nélkül képes nagy fájlokat letölteni, különböző streaming platformokról tartalmat megjeleníteni vagy videó hívásokat kezdeményezni. A 3,5mm-es Jack csatlakozó lehetővé teszi, hogy fejhallgatóról élvezd a zenét.

Mindig jól jönnek a praktikus funkciók

Hozd ki a legtöbbet a napból a népszerű HTC mobiltelefonnal. A telefon feloldásához elég egyetlen érintés, hála a ujjlenyomat olvasónak. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. A közelségérzékelőnek köszönhetően a telefon automatikusan kikapcsolja a kijelzőt hívás közben, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

jack (3,5mm) és USB-C

Érzékelők:

mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), töltőkábel (USB-C → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

166,6 × 77,1 × 8,9 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

205 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,7" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,7" Kész!
Kijelző felbontása
2400 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
108 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
4 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
108 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,7 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Makró kamera felbontása
5 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Mélység kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Mélység kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,45 Kész!
Maximális fényerő
f/1,7 Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 240fps Kész!
Kamera funkciói
Mélységi kamera Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 600 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
30 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
12 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
2 000 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,4 GHz (2 400 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 644 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.2 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), Töltőkábel (USB-C → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 13 Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: HTC U23 Pro 12 GB/256 GB fehér
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ