Shop roku AP+ plus nový vizuál

Xiaomi 14 12 GB/512 GB, White + Photo Printer 1S

Termékkatalógus
Xiaomi 14 12 GB/512 GB, White + Photo Printer 1S
Mobiltelefon - 6,36"-es AMOLED kijelző 2670 × 1200 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,6) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 90W, 4610 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Változat
Kód:  HXI285c3PP Termékszám:  CIKK/01418 Gyártó honlapja:

Xiaomi 14 12 GB/512 GB, White + Photo Printer 1S

Eme Xiaomi 14 mobiltelefon része az okostelefonok táborának, mely érintőképernyővel rendelkezik. Lehetővé teszi az internet használatát, illetve képek és videók készítését. 3 objektívvel rendelkező kamera segítségével, ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. Az okostelefon 6,36" -es kijelzővel rendelkezik, amely mérete miatt az egyik legkedveltebb választás. Olyan nagysággal rendelkezik, amivel lehetséges a könnyű kezelés, a kényelmes filmezés vagy böngészés a neten és így tovább. Belül dual SIM kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A rendszer problémamentes működéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor gondoskodik. 12 GB RAM-mal funkcionál. A fájlok, fotók és videók számára 512GB belső memória van biztosítva. Ilyen memóriával nem okoz majd problémát a hosszú videók vagy a kiváló minőségű fényképek készítése és tárolása. Az elégséges energiát a tartós, 4610 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Ez a mobiltelefon vízálló, ezáltal nem érhetnek váratlan meglepetések a mindennapi igénybevétel során. IP68 mértékű védelmi fokozattal van jelölve. Ez a nagyszerű Xiaomi okostelefon 2024 óta van a piacon.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, White + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, White + Photo Printer 1S ...

Xiaomi 14 12 GB/512 GB, White + Photo Printer 1S mobiltelefon alapvető paraméterei

  • Ezen Xiaomi okostelefon 6,36" méretű kijelzővel van szerelve
  • Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 12 GB rendszermemóriával van ellátva
  • A kellő energiát az erős, 4610 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Olyan népszerű csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
  • Képes ellenállni a víznek az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátulján 3 kameralencse helyezkedik el
  • A mobiltelefon AMOLED 6,36"méretű képernyőt kapott
  • A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és adaptív frekvencia
  • A képernyő 3000 Nits fényerőre képes
  • A fő műveleteket a fejlett Android 14 operációs rendszer és HyperOS felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók számára 512 GB belső memória van biztosítva
  • A telefon helyet biztosít egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Olyan adatszolgáltatásokat érhetünk el, mint 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • A megfelelő energiát a tartós, 4610 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 750

Ennek a nagyszerű Xiaomi telefonnak a képernyőjét öröm nézni

Örömteli lesz majd minden egyes perc, amit ezzel a csodás Xiaomi telefon használatával töltünk el, mivel 6,36" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2670 × 1200 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat jelenít meg. A gyors jelenetek rajongóit is lenyűgözi a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül a frekvencia módosítható a kijelzőn zajló események alapján. A telefon gyárilag a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb mechanikus sérülések ellen. A HDR 10+ formátum az egyik legkifinomultabb és legfejlettebb technológia, amely gyönyörűen jeleníti meg a jeleneteket. Azért, hogy a kijelző könnyebben olvasható legyen, növelni kell annak fényerejét. Eme Xiaomi mobiltelefon 3000 Nits fényerővel rendelkezik, amely közvetlen napsütésben is jól látható képet eredményez.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, White + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, White + Photo Printer 1S ...

Örökítsd meg a fontos pillanatokat

A telefonnal történő fotózás elengedhetetlen része a három hátoldali kamera. Ez a kiemelkedő Xiaomi mobiltelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 50Mpx-es teleobjektívvel, 50Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektívnek köszönhetően részletgazdag képet kapunk a távolabb elhelyezkedő tárgyakról. Ez hasznos lehet például állatok, sportesemények vagy épületek fényképezése alkalmával. 3× optikai zoom-mal funkcionál. A makrókamerával kiváló közeli képeket készíthetünk például virágokról, rovarokról vagy egyéb apró tárgyakról. A makró fotózás lényege a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nem megfigyelhető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles perspektívában mutatja meg a világot. Nagy jelenetek és panorámák fotózására szolgál, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér megmutatása. Ezen Xiaomi mobiltelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban készíthetünk videókat. Ahhoz, hogy tökéletes videókat tudjuk rögzíteni, elengedhetetlen az elektronikus képstabilizáló funkció. Az éles képek készítésekor nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizátornak. Amennyiben gyenge fényviszonyok között fotózunk, a LED-es vaku segítségünkre lesz.

Számíthatsz a telefon akkumulátorára

Ezen strapabíró Xiaomi mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4610 mAh, probléma nélkül kibírja az akár két napos használatot is. Ellátták gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 90 W, és ugyanakkor gyors kábel nélküli töltéssel, melynek maximális teljesítménye 50 W. Eme Xiaomi mobiltelefon elégséges teljesítményű akkumulátorral bír ahhoz, hogy áramforrásként használjuk egyéb eszközök, például más okostelefonok, fejhallgatók vagy okosórák vezeték nélküli töltéséhez. Így powerbank-ként funkcionálhat más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A fordított töltés maximális teljesítménye 10 W. Feltöltésére USB-C port áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, White + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, White + Photo Printer 1S ...

Eme Xiaomi okostelefon megbízható teljesítménnyel rendelkezik

A nagyszerű Xiaomi okostelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer biztosítja, melynek verziója Android 14, HyperOS felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 12 GB rendszermemóriával gazdálkodik, amely gond nélkül kezeli a 3D-s játékokat és a virtuális valóságot. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 512 GB integrált memória áll rendelkezésre, amely megegyezik a laptopokkal, ez lehetővé teszi a 4K videókkal való munkát is.

Ez az ügyes Xiaomi mobiltelefon széleskörű kommunikációs lehetőségekkel rendelkezik

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintésmentesen kapcsolódjon egymáshoz. Ennek a funkciónak köszönhetően könnyedén fizethetünk az üzletekben, csak érintsd oda a telefonod. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolata biztosítja a gyors és stabil internet hozzáférést, és így a mobil adatforgalmad is megmarad. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy könnyedén csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jeleket használ a föld felszínén található eszközök helyzetének meghatározására Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonok számára a pontos helymeghatározást, amely hasznos ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely biztosítja az adatcserét egymáshoz közeli eszközök között. Jelenleg az infraport gyakran használatos a televízió vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi 14 12 GB/512 GB, White + Photo Printer 1S ...

Kommunikálj és szórakozz korlátok nélkül

A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) mobilhálózat, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel. A mobiltelefonnal kezdeményezhetünk hívásokat az interneten is, nem csak a hagyományos telefonhálózaton. VoWiFi és VoLTE használatával képes kommunikálni.

Mindig örülünk a praktikus hozzáadott funkcióknak

Hozd ki a legtöbbet a napból a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerés egyetlen pillantással feloldja a telefonod zárolását. Az okostelefon kijelzőjén ráadásul ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az OTG funkció használható az okostelefonon, amellyel lehetséges olyan eszközök csatlakoztatása, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A telefon közelségszenzorja érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

152,8 × 71,5 × 8,2 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

188 g

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,36" Kész!
Kijelző felbontása
2670 × 1200 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,36" Kész!
Kijelző felbontása
2670 × 1200 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2024 Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,6 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/1,6 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 1080p (Full HD) 960fps, 720p (HD) 960fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 610 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
90 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
50 W Kész!
Fordított töltés max. teljesítménye
10 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
12 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,3 GHz (3 300 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 750 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.4 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 14 Kész!
Felhasználói felület
HyperOS Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


» További Xiaomi mobiltelefonok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi 14 12 GB/512 GB, White + Photo Printer 1S
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ