30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White

Termékkatalógus
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White
4,9 430 értékelés
Mobiltelefon - 6,67"-es AMOLED kijelző 2712 × 1220 felbontással (120Hz), 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, dual SIM, MediaTek Dimensity 7200 Ultra processzor, kameramodul: 200Mpx (f/1,65) fő kamera + 8Mpx széles látószögű + 2Mpx makró, 16Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 120W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HXI284b2 Termékszám:  CIKK/01390 Gyártó honlapja:
Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White 170 990 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Eme Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G mobiltelefon szerves részét képezi az okostelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi az interneten való szörfözést, illetve videók és képek rögzítését. három hátlapi kamera segítségével, ezenkívül különféle praktikus alkalmazások vagy játékok használatára is ideális. Az okostelefon 6,67" -es képernyővel van ellátva, amely tökéletes azok számára, akik a nagyobb telefonokat szeretik. Belül dual SIM kártya konfiguráció található. A folyamatok folyamatos működéséről 8 magos MediaTek Dimensity 7200 Ultra processzor gondoskodik. 8 GB RAM-mal gazdálkodik. A fájlok, fotók és videók eltárolására 256GB belső memória van biztosítva. Ekkora memória lehetővé teszi, hogy rengeteg fotót készítsünk vagy korlátozások nélkül játszunk. Az elégséges energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. Olyan népszerű csatlakozókkal rendelkezik, mint USB-C. Köszönhetően annak, hogy ez a mobiltelefon vízálló, nem érhetnek majd kellemetlen meglepetések a mindennapi igénybevétel során. IP68 szintű védelmi fokozattal látták el. Eme Xiaomi mobiltelefon 2023 óta van a piacon.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White ...

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White mobiltelefon legfontosabb jellemzői

  • Eme Xiaomi okostelefon 6,67" méretű kijelzővel van szerelve
  • A rendszer problémamentes működéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 8 GB rendszermemóriával van ellátva
  • A megfelelő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C
  • Képes ellenállni a víznek az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi kamera felbontása 200 Mpx
  • A hátlapon 3 kamera található
  • A mobiltelefon AMOLED 6,67"méretű képernyővel rendelkezik
  • A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további népszerű funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+ és ívelt élek
  • A kijelző 1800 Nits fényerőt képes elérni
  • A fő funkciókat a fejlett Android 13 operációs rendszer és MIUI felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók számára 256 GB belső memória áll rendelkezésre
  • A telefon rendelkezik egy slot-tal egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére is
  • Elérhetők olyan adatszolgáltatások, mint 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • A megfelelő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja
  • Grafikus gyorsító: Mali G610 MC4

Ezen Xiaomi telefonnak a képernyőjét örömmel fogod nézni

Örömteli lesz minden perc, amit ezzel a lenyűgöző Xiaomi telefonnal töltünk el, mivel 6,67" AMOLED típusú kijelzője, mely Full HD 2712 × 1220 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. A telefont már gyárilag a fejlett Gorilla Glass védelemmel szerelik a karcolások és egyéb mechanikai sérülések megelőzése érdekében. A beépített HDR 10+ formátum az egyik legfejlettebb technológia, amelynek köszönhetően minden jelenet gyönyörűen rajzolódik ki. Az ívelt éleknek köszönhetően egy kézzel is kényelmesen tartható a telefon, mivel lehetővé teszi, hogy ujjaink természetesen alkalmazkodjanak a készülék formájához. Azért, hogy könnyebben olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Ez a modern Xiaomi okostelefon 1800 Nits mértékű fényerővel funkcionál, amely még erős napsütésben is jó kontrasztot biztosít.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White ...

Örökítsd meg a lényeges pillanatokat

A telefonnal történő fényképezés elengedhetetlen része a három hátsó kamera. Ez a nagyszerű Xiaomi okostelefon fel van szerelve 200Mpx felbontású hátsó kamerával, 8Mpx-es széles látószögű lencsével, 2Mpx-es makró objektívvel. A makrókamera tökéletesen megfelel közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás lényege a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera széles látószögű perspektívát tesz lehetővé. Olyan jelenetek és panorámák rögzítésére szolgál, ahol fontos a lehető legtöbb vizuális tér megjelenítése. Ezen Xiaomi mobiltelefonnal 3840 × 2160 (4K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. Nagyon hasznos funkció az elektronikus képstabilizálás. Az éles képek rögzítésekor nagy hasznát vesszük az optikai képstabilizálás funkciónak. Gyenge fényviszonyok közötti fotózáskor segítségünkre lesz a LED-es vaku.

Kellemes meglepetés lesz a telefon akkumulátora

Ezen strapabíró Xiaomi mobiltelefon erőforrását egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, probléma nélkül kibírja két vagy akár több napig is. Ellátták gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 120 W. Feltöltésére USB-C port áll rendelkezésre.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White ...

Eme Xiaomi mobiltelefon megbízható teljesítményt nyújt

A nagyszerű Xiaomi okostelefon funkcióit a fejlett Android operációs rendszer látja el, melynek verziója Android 13, MIUI felhasználói felülettel. Az Androidot nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások gazdag választékáról ismerik. 8 GB rendszermemóriával funkcionál, melynek nem okoz problémát a virtuális valóság és a 3D-s játékok kezelése. Fotóink és videóink, illetve fájljaink megőrzésére 256 GB belső tárhely áll rendelkezésre, amely még a számítógépekkel is felveszi a versenyt, és megoldást kínál a legnagyobb adatok és alkalmazások tárolásának problémájára.

Ez az ügyes Xiaomi okostelefon különböző kommunikációs móddal rendelkezik

Érdemes megemlíteni az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokat, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) technológia biztosítja, hogy két, egymástól legfeljebb 10 cm távolságban elhelyezkedő eszköz érintésmentesen kapcsolódjon egymáshoz. Így egyszerűen és könnyedén fizethetünk az üzletekben anélkül, hogy elővennénk a hitelkártyánkat. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia biztosítja, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel leegyszerűsítve az adatok megosztását és a kommunikációt kábelek használata nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek használatával azonosítja a föld felszínén található eszközök helyzetét Ez a rendszer lehetővé teszi a mobiltelefonoknak a pontos helymeghatározást, amely hasznos ahhoz, hogy tudjunk navigálni, térképet olvasni, útvonalat rögzíteni és közeli helyeket keresni. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely infravörös sugarakat használ az adatok továbbítására az egymáshoz közeli eszközök között. Jelenleg az infravörös kapcsolat gyakran használatos a TV vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White ...
Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White ...

Élvezd a határtalan szórakozást és kommunikációt

A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését biztosítja a gyors 5G, LTE (4G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) adatszolgáltatás, így gyorsan tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy részt vehetünk videóhívásokban is. A hagyományos telefonhálózaton kívül, a mobiltelefon képes az interneten keresztül is hívásokat kezdeményezni. VoWiFi és VoLTE technológiát használ.

Mindig örömmel fogadjuk a hozzáadott praktikus funkciókat

Élvezd az életet teljes mértékben a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek köszönhetően, a telefon zárolása egyetlen pillantással feloldható. Ezenkívül ujjlenyomat olvasó is helyet kapott a készülék kijelzőjén. Akár filmnézés vagy játék közben a Dolby Atmos technológiának köszönhetően garantált a térhangzás több csatornán keresztül. Az egyik csatorna a lövések hangját hordozza, míg a másikon a fegyver mechanikáját hallhatjuk, ennek köszönhetően a hang lényegesen pontosabban és valósághűbben terjed a térben. A szöveges üzeneteknél gazdagabb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon támogatja az OTG funkciót, amellyel lehetséges olyan eszközök csatlakoztatása, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelő felismeri, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük a telefont, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Mobiltelefon Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White ...

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

161,4 × 74,2 × 8,9 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

204,5 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2712 × 1220 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,67" Kész!
Kijelző felbontása
2712 × 1220 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
200 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
200 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,65 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Makró kamera felbontása
2 Mpx Kész!
Makró kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 720p (HD) 960fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
120 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,8 GHz (2 800 MHz) Kész!
Processzor típusa
MediaTek Dimensity 7200 Ultra Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G610 MC4 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


» További Xiaomi mobiltelefonok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm, Érdeklődni szeretnék, hogy az alábbi telefonból előreláthatólag mikor lesz elérhető készülék ezekkel a paraméterekkel de az AuroraPurple színben? Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB/512GB

Kiegészítők: Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 8GB/256GB Moonlight White
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ