Egér és billentyűzet alátétek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Anyag
Textil
(128)
Műbőr
(31)
Gumi
(63)
Szilikon
(4)
Műanyag
(4)
Szín
Antracit
(1)
Bézs
(3)
Fehér
(15)
Fekete
(73)
Piros
(12)
Lila
(10)
Barna
(5)
Krémszínű
(1)
Kék
(20)
Narancssárga
(6)
Rózsaszín
(23)
Ezüst
(1)
Világosszürke
(1)
Szürke
(15)
Sötétkék
(2)
Sötét szürke
(1)
Türkizkék
(2)
Többszínű
(63)
Zöld
(8)
Arany
(2)
Sárga
(4)
Szűrés

A megfelelő egér és billentyűzet alátét nem hiányozhat egyetlen irodából vagy egy gamer asztaláról sem. A billentyűzet és egér alátét nemcsak az íróasztalt védi meg az elhasználódástól, hanem a kurzor nagyobb pontosságában is nagy szerepet játszik, ami különösen fontos a gamerek számára. De mire kell figyelni az egér és billentyűzet alátét kiválasztásakor? Milyen anyagokból készülhet egy ilyen alátét? Hogy kell ezeket a kellékeket tisztítani? Olvass tovább, és tudj meg többet a témában!

Tovább

Az egér és a billentyűzet alátét minden íróasztal kötelező tartozéka

Az egér és billentyűzet alátét semmiképpen sem hiányozhat egyetlen munka- vagy gamer asztalról sem. Nemcsak a felesleges kopástól vagy a karcolásoktól védi meg az íróasztalod, de biztos lehetsz benne, hogy az egér érzékenysége is állandó lesz, és a billentyűzet sem fog elmozdulni, még akkor sem, ha őrjöngve püfölöd majd egy vesztes meccs után. Ha sok időt töltesz a számítógépednél, akkor egy egér és billentyűzet alátét fontos kiegészítője lesz a Te asztalodnak is.

  • Az egér és billentyűzet alátét puha anyagból készül, ezáltal a használata kényelmes, valamint az ergonomikusan kialakított párnák védik a csuklót is.
  • Egy ilyen kiegészítő használatával az egeret pontosabban tudod irányítani, ami különösen fontos a gamerek számára.
  • Különböző méretek széles választéka áll a rendelkezésedre. Ha sok helyed van az asztalon, egy XXL billentyűzet és egér alátét biztosan jól fog jönni.
  • Védi az íróasztalod a sérülésektől és a szennyeződésektől, amelyeket egyszerűen lerázhatsz az alátétről a takarítás során.

Hogyan válasszunk egér és billentyűzet alátétet?

 Az egér és billentyűzet alátét használata javítja a kurzor pontosságát és az egér stabilitását, valamint biztosítja, hogy a billentyűzet ne mozogjon. A megfelelő egér- és billentyűzet alátétnek több kritériumnak is meg kell felelnie. Az irodai változatok esetében inkább ergonomikus formát keress, például csuklótámasszal ellátott modellt, amivel tehermentesítheted a csuklódat. Gamer egér és billentyűzet választása esetén fontos a méret és a csúszásmentes felület.

  • Ha sok időt töltesz a számítógépnél, egy ergonomikus egér és billentyűzet alátét biztosan jól jön majd. Fontos a csuklótámasz, mivel ez leveszi a terhet a csuklódról, ezáltal később fárad el a karod is.
  • A gamer egér és billentyűzet alátét ideális esetben csúszásmentes felülettel és megfelelő méretekkel rendelkezik ahhoz, hogy a billentyűzetet és az egeret kényelmesen elhelyezhesd rajta. A kiváló minőségű anyagnak köszönhetően biztos lehetsz a kurzor nagyobb pontosságában, amit mindenki értékelni fog majd, főként azok, akiknek maximális pontosságra van szükségük játék közben.
  • A minőségi anyagok mellett a megfelelő méretek is elengedhetetlenek. Leggyakrabban az egér és billentyűzet alátétet 1 200 × 600 mm-es méretben gyártják. Ez a sokoldalú méret biztosítja, hogy az alátét a legtöbb billentyűzetet és az egér mozgási felületét lefedje, emellett pedug bőven hagy további mozgásteret.

Milyen anyagokból készülhet a billentyűzet és egér alátét?

Ami az egér és billentyűzet alátét leggyakrabban használt anyagait illeti, ezek közé tartoznak a különféle zselés anyagok, a textilfelület vagy akár a műbőr, ami egy kis luxust kölcsönöz az irodádnak. A zselés anyag puha, természetes pozícióban rögzíti a csuklót, és kényelmesebbé teszi a számítógépes munkát. Ez a felület azonban nem a legmegfelelőbb a gamerek számára. A textil kellemes tapintású, de gyakoribb karbantartást igényel, gamer egér és billentyűzet alátétekhez használatos a leggyakrabban. A minőségi műbőr utánozza a valódi bőr kinézetét, és szinte semmilyen karbantartást nem igényel.

  • A zselés változatok puhák, ez a típus rögzíti a csuklót a természetes pozícióban és kényelmesebbé teszi a számítógépes munkát.
  • A textilfelület kellemes tapintású, de gyakrabban igényel tisztítást.
  • A műbőr egy olyan anyag, amely a valódi bőrt imitálja, és nem igényel gyakori tisztítást.

RGB billentyűzet és egér alátét
RGB egér és billentyűzet alátét

billentyűzet és egér alátét XXL
Egér és billentyűzet alátét - XXL méretben

billentyűzet és egér alátét
Mandalorian egér és billentyűzet alátét

i

Hogyan válasszunk egeret?

Nem igazán tudod, hogy hogyan válassz egeret? Összeállítottunk egy részletes útmutatót, amely minden kérdésedre választ ad, csak kattints a linkre. Ebben az egerek kategóriában különféle modelleket találsz, amelyek minden igényt kielégítenek.

Milyen méretű lehet az egér és billentyűzet alátét?

Az egér és a billentyűzet alátét méretei gyártónként változhatnak. Olyan méretekben gondolkodj, amelyek megfelelnek az irodád vagy a gamer asztalod adottságainak. Például az XXL egér és billentyűzet alátét leggyakrabban 1 200 × 600 mm-es méretben kapható. De ha nincs lehetőséged arra, hogy ekkora alátétet használj, akkor találhatsz olyan alátéteket is, amelyek 900 x 450 mm méretűek. Sajnos a kisebb alátétek nem biztosítanak nagy mozgásteret.

Fontos tudni azt is, hogy hogyan válasszunk billentyűzetet. A megfelelő billentyűzet megváltoztathatja a számítógép használatának élményét. Rengeteg típusú kialakítás létezik az ergonomikus formáktól kezdve a játékra szánt mechanikus billentyűzetekig.

Tudni szeretnéd, hogy miként kell tisztítani az egér és billentyűzet alátétet?

Csak a megfelelő tisztítással biztosíthatod a termék maximális tartósságát és az extra tisztaságot az íróasztalon. Mindenki jobban szeret dolgozni egy tiszta környezetben. Hogyan lehet tehát eltávolítani a szennyeződéseket az alátétről? A legegyszerűbb megoldás a mosás. De légy óvatos! A legtöbb alátét nem mosható mosógépben, csak kézzel. Használj klasszikus tisztítószereket és egy kefét.

i

Izgalmas motívummal ellátott egér és billentyűzet alátétet keresel?

Nálunk olyan egér és billentyűzet alátét változatokat találhatsz, amelynek felületén a kedvenc tévéműsorod, filmed vagy játéksorozatod izgalmas motívumait találod. Mit szólnál egy Mandalorian egér és billentyűzet alátéthez?

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Egérpad és billentyűzet alátét - gamer és irodai, anyaga textil, csúszásgátló alap, mérete 90 × 30 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,3 cm, fekete kivitel
4 890 Ft

2.
Egérpad és billentyűzet alátét - irodai, anyaga szövet, csúszásgátló alap, mérete 70 × 30 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,2 cm, szürke kivitel
8 090 Ft

3.
Egérpad és billentyűzet alátét - irodai, anyaga szövet, csúszásgátló alap, mérete 70 × 30 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,2 cm, rózsaszín kivitel
4 790 Ft

Még több
243 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,5 24×
Rapture RESPAWN GLOW 2.0 XL - fekete
Egérpad - XL méret, RGB háttérvilágítás (14 üzemmód), 2 szintű háttérvilágítás fényereje, vezérlőpanel USB-C csatlakozóval és gombokkal a háttérvilágítási mód kikapcsolásához és módosításához, csúszásgátló alsó réteg, anyag textil (poliészter) és gumi, méretek 900 × 300 × 3 mm
Szuper ár
8 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RPTMP002i
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Logitech Desk Mat Studio Series - Mid Grey - Egérpad
Típusok
4,8 176×
Logitech Desk Mat Studio Series - Mid Grey
Egérpad és billentyűzet alátét - irodai, anyaga szövet, csúszásgátló alap, mérete 70 × 30 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,2 cm, szürke kivitel
8 090 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG199k1
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Glorious 3XL Extended, black - Egérpad Típusok
4,7 27×
Glorious 3XL Extended, black
Egérpad és billentyűzet alátét - gamer, mérete XXL, anyaga textil, csúszásgátló alap, mérete 122 × 61 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,3 cm, fekete kivitel
17 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: Gm10a2d4
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
ASUS ROG Hone Ace XXL
Egérpad és billentyűzet alátét - gamer, mérete XXL, anyaga textil, antisztatikus felület, csúszásgátló alap, mérete 90 × 40 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,3 cm, fekete és kék kivitel
27 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA774b3c9
4,8 98×
Lenovo Legion Gaming XL Cloth Mouse Pad
Egérpad és billentyűzet alátét - gamer és irodai, anyaga textil, csúszásgátló alap, mérete 90 × 30 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,3 cm, fekete kivitel
Szuper ár
4 890 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT486r8m3
Logitech Desk Mat Studio Series - Darker Rose - Egérpad
Típusok
4,8 176×
Logitech Desk Mat Studio Series - Darker Rose
Egérpad és billentyűzet alátét - irodai, anyaga szövet, csúszásgátló alap, mérete 70 × 30 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,2 cm, rózsaszín kivitel
4 790 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG199k2
4,8 88×
C-TECH ANTHEA ARC gaming XXL
Egérpad és billentyűzet alátét - gamer, mérete XL, anyaga textil, csúszásgátló alap, mérete 90 × 27 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,4 cm, többszínű design
3 490 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MC505a12b
4,8 58×
Lenovo Legion Legion Gamer Control egérpad XXL
Egérpad és billentyűzet alátét - gamer, mérete XXL, anyaga textil és gumi, csúszásgátló alap, mérete 90 × 40 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,2 cm, fekete és kék kivitel
Szuper ár
4 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NT486r8m4h
4,9 81×
ASUS ROG SHEATH
Egérpad és billentyűzet alátét - gamer, anyaga textil és szilikon, mérete 90 × 44 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,3 cm, fekete kivitel
15 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA744b2a
4,8 560×
Rapture RESPAWN XL, fehér
Egérpad - billentyűzet alá is, XL méret, fonott szegélyek, csúszásgátló alsó réteg, anyaga: textil (poliészter) és gumi, fehér színű, méretek: 900×300×4 mm
Szuper ár
4 990 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RPTMP201b
Logitech Desk Mat Studio Series - Lavender - Egérpad
Típusok
4,8 176×
Logitech Desk Mat Studio Series - Lavender
Egérpad és billentyűzet alátét - irodai, anyaga szövet, csúszásgátló alap, mérete 70 × 30 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,2 cm, lila kivitel
5 390 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MG199k3
4,8 51×
MOSH Table mat, fekete M
Egérpad és billentyűzet alátét - gamer és irodai, mérete M, anyaga műbőr, csúszásgátló alap, mérete 70 × 35 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,2 cm, fekete kivitel
5 790 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ITfin05
Glorious Extended, fekete - Egérpad
Típusok
4,8 16×
Glorious Extended, fekete
Egérpad és billentyűzet alátét - gamer, mérete XL, anyaga textil és gumi, csúszásgátló alap, mérete 91 × 28 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,3 cm, fekete kivitel
9 490 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Gm10a2d11
5,0
PlayStation - gamer alátét asztalra, világító
Egérpad és billentyűzet alátét - gamer és irodai, anyaga textil és gumi, háttérvilágítás, mérete 80 × 30 cm (Sz×Mé), fehér és kék kivitel
8 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc2115c
4,1 65×
CONNECT IT CMP-3100-LG NEO RGB, fekete
Egérpad és billentyűzet alátét - gamer és irodai, ergonomikus, mérete XL, anyaga textil és gumi, antisztatikus felület, háttérvilágítás, csúszásgátló alap, mérete 80 × 30 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,3 cm, többszínű design
10 590 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: JD761c
4,8 22×
PlayStation - Heritage - Gamer alátét az asztalra
Egérpad és billentyűzet alátét - gamer, mérete XL, anyaga gumi, csúszásgátló alap, mérete 80 × 30 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,4 cm, szürke kivitel
8 290 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc0942e
4,8 23×
Corsair MM700 RGB Extended
Egérpad és billentyűzet alátét - gamer, anyaga textil, háttérvilágítás, csúszásgátló alap, mérete 93 × 40 cm (Sz×Mé), fekete kivitel
Szuper ár
25 390 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: COR20a36
Glorious 3XL Extended, fehér - Egérpad Típusok
4,7 27×
Glorious 3XL Extended, fehér
Egérpad és billentyűzet alátét - gamer, mérete XXL, anyaga textil és gumi, csúszásgátló alap, mérete 122 × 61 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,3 cm, fehér kivitel
24 990 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: Gm10a2d13
Glorious Extended, fehér - Egérpad Típusok
4,8 16×
Glorious Extended, fehér
Egérpad és billentyűzet alátét - gamer, mérete XL, anyaga textil és gumi, csúszásgátló alap, mérete 91 × 28 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,3 cm, fehér kivitel
10 890 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Gm10a2d12
4,0
Fellowes Office Suites Billentyűzet- és egértartó
Egérpad és billentyűzet alátét - irodai, ergonomikus, anyaga műanyag, mérete 81 × 35,7 cm (Sz×Mé), vastagsága 6,3 cm, fekete és ezüst kivitel
26 290 Ft
Raktáron 1 db
Termékkód: FLW112
Razer Goliathus Extended Chroma - Mercury - Egérpad
Típusok
4,6 25×
Razer Goliathus Extended Chroma - Mercury
Egérpad és billentyűzet alátét - irodai, anyaga textil és gumi, háttérvilágítás, mérete 92 × 29,4 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,3 cm, fehér kivitel
Leárazás -9 %
29 990 Ft 32 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MR066sw4
5,0 20×
ASUS ROG Scabbard II
Egérpad és billentyűzet alátét - gamer, anyaga textil, csúszásgátló alap, mérete 90 × 40 cm (Sz×Mé), vastagsága 0,3 cm, fekete és piros kivitel
17 190 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NA774b3c
3,9
Stranger Things - Logo - egér és billentyűzetpad
Egérpad és billentyűzet alátét - gamer, mérete XL, anyaga textil, mérete 80 × 40 cm (Sz×Mé), fekete és piros kivitel
6 190 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GMERCHc1045
4,8 560×
Rapture RESPAWN - 3XL, fehér
Egérpad - és billentyűzet alátét egyben – 3XL-es méret, varrott szélek, csúszásgátló alsó réteg, anyaga: textil (poliészter) és gumi, méretek: 1200 × 600 × 4 mm
Szuper ár
14 890 Ft
Raktáron > 5 db
Termékkód: RPTMP203b
cikkMit jelent az egér DPI értéke? Elgondolkoztál már azon egy új egér kiválasztásakor, hogy tulajdonképpen mit is jelent a DPI érték? Sok felhasználó csak legyint rá, de különösen a számítógépes játékok szerelmeseinek mindenképp érdemes odafigyelniük rá. Ha szeretnél többet megtudni, olvasd el...
A billentyűzet rendszeres tisztítása az egyik alapvető tevékenység a munkakörnyezet tisztaságának megőrzése érdekében. Ez megakadályozhatja a vírusok és a szennyeződés terjedését. Hogyan és mivel lehet a billentyűzetet megfelelően megtisztítani?

Egér és billentyűzet alátétek

A Egér és billentyűzet alátétek kategóriában összesen 242 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó egér és billentyűzet alátétek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább egér és billentyűzet alátétek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb egér és billentyűzet alátétek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: egér és billentyűzet alátétek vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ