30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obszidián

Termékkatalógus
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obszidián
4,7 41 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Mobiltelefon - 6,7"-es AMOLED kijelző 2992 × 1344 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Google Tensor G3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,9) fő kamera + 64Mpx széles látószögű + 1,9Mpx teleobjektív, 10,8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 27W, vezeték nélküli töltés 23W, 4950 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  GPX1075c1 Termékszám:  GA04890-GB
Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obszidián 353 390 Ft Újszerű raktáron
Vásárlás

Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obszidián

Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obszidián egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

Figyelmeztetés:Bár a Google Pixel 8 Pro rendelkezik 5G hálózati vétellel, előfordulhat, hogy a magyar szolgáltatók nem támogatják. Kérjük, érdeklődj mobilszolgáltatódnál az esetleges 5G támogatásról.

A telefon funkciói

162,6 mm

Google Pixel 8 Pro mobiltelefon

76,5 mm

Google Pixel 8 Pro mobiltelefon

8,8 mm

Telefon tömege: 213 g

Google Pixel 8 Pro mobiltelefon

6,7"

képátló

Google Pixel 8 Pro mobiltelefon

Android 14

operációs rendszer típusa

Google Pixel 8 Pro mobiltelefon

5 050 mAh

akkumulátor kapacitása

Google Pixel 8 Pro mobiltelefon

Nano SIM + eSIM

SIM kártya típusa

Google Pixel 8 Pro mobiltelefon

76,5 × 162,6 × 8,8 mm

telefon méretei (Szé×Ma×Mé)

Google Pixel 8 Pro mobiltelefon

256 GB

belső memória

Google Pixel 8 Pro mobiltelefon

50 + 48 + 48 Mpx

kamera

Google Pixel 8 Pro mobiltelefon

5G/LTE

leggyorsabb internet

Google Pixel 8 Pro mobiltelefon

Nincs

memóriakártya-foglalat

Google Pixel 8 Pro mobiltelefon

213 g

telefon tömege

A Google Pixel 8 Pro a lehető legjobbat hozza ki az Androidból

Ismerd meg a Pixel 8 Prót, a Google által tervezett telefont, amelynek középpontjában a még személyesebb élményt nyújtó mesterséges intelligencia áll. A Google Pixel 8 Pro szó szerint tele van egyedülálló funkciókkal, amelyeket a nagy teljesítményű Google Tensor G3 chip hajt. Bónuszként pedig hihetetlen 7 évnyi biztonsági frissítést és az Android operációs rendszer új verzióit kapod. Ilyen telefont szeretnél a zsebedben tudni!

Bámulatos 120 Hz-es OLED kijelző kompaktabb csomagolásban

Ezt a kijelzőt egyszerűen imádni fogod! A Google Pixel 8 Pro telefon a jól formázott éleknek köszönhetően remekül fekszik a kézben. 6,7 hüvelykes Super Actua Pro OLED kijelzője akár 2400 nites fényerővel rendelkezik, amely 120 Hz-en hihetetlen látványt nyújt. A nagy kontraszt és a 2 992 x 1 344 pixeles felbontás kiválóan alkalmas mindennapi használatra, valamint játékhoz és filmnézéshez. Természetesen az Always-on funkció akkor is megjeleníti az értesítéseket, ha a telefon le van zárva. És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy közvetlenül a kijelzőbe rejtett ujjlenyomat-olvasó is rendelkezésre áll, magát a kijelzőt pedig a karcálló Gorilla Glass Victus 2 védi a karcolásoktól.

Örökítsd meg életed pillanatait tökéletes minőségben a Google Pixel 8 Pro telefonnal

Míg más telefonoknál több objektívből álló hatalmas szigetekre van szükség, a Google Pixel 8 Pro mindössze két érzékelőt használ. Ennek ellenére semmi sem akadályozza meg abban, hogy gyönyörű képeket készítsen. A Pixel 8 Pro telefon egy 50Mpx-es fő kamerát kapott f/1.7 rekeszértékkel, valamint egy 48Mpx-es kiegészítő nagylátószögű érzékelőt 126°-os szöggel és f/2.2 rekeszértékkel. És ott a 48Mpyx-es teleobjektív is f/2,8-as rekeszértékkel, optikai stabilizátorral és 5x optikai (akár 30x hibrid) zoommal. A telefon akár 4K felbontású videók készítését is támogatja 60 fps sebességgel, a maximális képkockasebesség 240 fps a klasszikus Full HD felbontásnál érhető el. A Google Pixel 8 Pro okostelefon szelfikamerája 10,5Mpx felbontású, és olyan funkciókat támogat, mint az automatikus HDR és a Full HD videofelvétel.

A telefon kiváló képalkotást tesz lehetővé

A Google Pixel 8 Pro igazi bajnok, ha a fényképezésről van szó. Rendelkezik például fejlett videostabilizálással, éjszakai színosztályozással, éjszakai videofelvétellel, pontos arcárnyalatok rögzítésével, a háttérben lévő tárgyak törlésével (videókban és hangfelvételekben), valamint éjszakai égbolt rögzítésével.

AI segít a szerkesztésben

És az a funkció, amellyel a Google Pixel 8 Pro telefonnal több emberrel több képet készíthetsz egy kihívást jelentő jelenetről, egyszerűen fantasztikus. Ezután pedig kiválaszthatod a legjobb arckifejezéseket az egyes személyekhez, és így tökéletes fotót készíthetsz. Mindez a fejlett mesterséges intelligencia integrációnak és a nagy teljesítményű Google Tensor 3 chipnek köszönhetően lehetséges.

Google Pixel 8 Pro Google Tensor G3 chippel

A Pixel 8 Pro telefont a Google egyedülálló 4 nm-es Tensor G3 lapkakészlete hajtja, amelyhez a Titan M2 biztonsági chip és a Mali-G715 grafikus chip társul. Ez egy 9 magos chip, amelynek neurális egysége 10x nagyobb teljesítményű, mint a Pixel 6-ban található első generációs Tensor chip.

Mindig a legújabb és legbiztonságosabb Android rendszer

A Google Pixel 8 Pro telefon operációs rendszere az Android 14. A rendszer kibővítette a zárolt képernyő testreszabási lehetőségeit, és a felhasználók már előre elkészített sablonok közül választhatnak egyedi betűtípusokkal, widgetekkel, színekkel stb. A zárolt képernyő kihasználhatja a mesterséges intelligencia képességeit is, amelyek például az időjárás alapján változtatják a hátteret. Az új háttérkép-generátor mesterséges intelligenciát is használ. A Google 7 évig tartó prémium biztonsági frissítéseket is kínál az új Pixel 8-hoz.

A Google Pixel 8 Pro lehetővé teszi az NFC-fizetést

A Google Pixel 8 Pro okostelefon kínálatában az NFC támogatás is szerepel. Ez lehetővé teszi a kompatibilis eszközök gyorsabb párosítását, vagy mobilfizetés segítségével vásárolhatsz.

Google VPN

A Google a biztonságra, a felhasználói adatok védelmére és a magánélet védelmére összpontosít. Éppen ezért a Google Pixel 8 Pro telefon a Google One csomag részeként VPN-szolgáltatásokat is használhat. Amikor csatlakozol egy VPN-hez, minden online adatátvitel egy erősen titkosított alagúton keresztül történik. Ezt a VPN-alagutat a Google üzemelteti biztonságos szervereken világszerte.

A Google Pixel 8 Próval mindig naprakész és biztonságos rendszerrel rendelkezhetsz

Ha olyan okostelefont keresel, amely igazán hosszú ideig bírja, akkor ne is menj tovább. Teljesen egyértelmű, hogy a Pixel 8 Pro telefonok a gyárból a teljesen új Android 14 rendszerrel kerülnek ki. A rekord hosszúságú, 7 évig tartó teljes körű szoftvertámogatás azonban egyedülálló a piacon. A Pixel készülékek jellemzője az ún. Feature Drops, azaz a masszív funkciófrissítések. Ezek évente többször is elérhetőek, és olyan területeken tartalmaznak fejlesztéseket, mint a biztonság, a kamera és még sok más. Például automatikusan frissítéseket kaphatsz kedvenc funkcióihoz - például a Night Sight, a Call Assistant, a Magic Eraser és a Recoder -, amelyekhez nem kell új telefont vásárolnod.

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,7" Kész!
Kijelző felbontása
2992 × 1344 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,7" Kész!
Kijelző felbontása
2992 × 1344 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
10,8 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,9 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
1,9 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2,8 Kész!
A teleobjektívvel rendelkező második kamera felbontása
48 Mpx Kész!
A teleobjektívvel rendelkező második kamera fényereje
f/3,5 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/1,95 Kész!
Előlapi kamera felbontása
10,8 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Maximális fényerő
f/1,9 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 120fps, 1080p (Full HD) 240fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 950 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
27 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
23 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
12 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Processzor címke
Google Kész!
Processzormagok száma
9 × Kész!
Processzor frekvencia
3 GHz (3 000 MHz) Kész!
Processzor típusa
Google Tensor G3 Kész!
Grafikus gyorsító
Mali G715 Immortalis Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), Töltőkábel (USB-C → USB-C) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

5g itt nálunk is lehet használni mert az előző pixelt nem lehetett

Kiegészítők: Google Pixel 8 Pro 12GB/256GB Obszidián
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ