AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB White + Photo Printer 1S

Termékkatalógus
Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB White + Photo Printer 1S
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Mobiltelefon - 6,73"-es AMOLED kijelző 3200 × 1440 felbontással (120Hz), 16 GB RAM, 512 GB belső tárhely, dual SIM, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,63) fő kamera + 50Mpx széles látószögű + 50Mpx teleobjektív, 32Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 90W, vezeték nélküli töltés 80W, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2024, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
599 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  HXI286b2PP Termékszám:  CIKK/01474 Gyártó honlapja:
Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB White + Photo Printer 1S 599 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB White + Photo Printer 1S

Ez a modern Xiaomi 14 Ultra okostelefon része a smarttelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele. 4 kamera segítségével, ezenkívül remek szórakozást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. Az okostelefon 6,73" -es kijelzővel van ellátva, melyet a nagy telefonok szerelmesei örömmel fogadnak majd. A készülék belsejében dual SIM kártya konfiguráció számára van előkészítve a hely. A rendszer problémamentes működtetéséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 processzor gondoskodik. 16 GB RAM-mal rendelkezik. A fájlok, fotók és videók számára 512GB belső memória áll rendelkezésre. Ez a memória ideális a hosszú videók és kiváló minőségű fotók készítésére. A kellő energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja. A mobiltelefon támogatja a vezeték nélküli töltést, így nem kell bajlódni a bosszantó kábelekkel. Olyan csatlakozók kaptak rajta helyet, mint USB-C. Hála a mobiltelefon vízálló kialakításának, könnyedén veszi a mindennapi élet kihívásait. IP68 szintű védelmi fokozattal látták el. Ezen Xiaomi okostelefon 2024 óta van a piacon.

Mobiltelefon Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB White + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB White + Photo Printer 1S ...

Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB White + Photo Printer 1S okostelefon alapvető paraméterei

  • Eme Xiaomi okostelefon 6,73" méretű kijelzővel van szerelve
  • A folyamatok problémamentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 16 GB rendszermemóriával funkcionál
  • A szükséges energiát az erős, 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja
  • A mobiltelefon vezeték nélküli töltéssel büszkélkedhet
  • Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint USB-C
  • Vízálló konstrukcióval rendelkezik az IP68 szabvány értelmében
  • A hátlapi fő kamera felbontása 50 Mpx
  • A készülék hátulján 4 kameralencse kapott helyet
  • A mobiltelefon AMOLED 6,73"méretű kijelzőt kapott
  • A dinamikus jelenetek rajongóit is elbűvöli 120Hz képfrissítési frekvenciája
  • A kijelző olyan további funkciókkal rendelkezik, mint Gorilla Glass, HDR10+, adaptív frekvencia és ívelt élek
  • A képernyő 3000 Nits fényerőt garantál
  • A fő műveleteket a fejlett Android 14 operációs rendszer és HyperOS felhasználói felület látja el
  • A fájlok, fotók és videók megőrzésére 512 GB integrált memória áll rendelkezésre
  • A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya számára is
  • Támogatott hálózati szolgáltatások: 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G)
  • A kellő energiát a tartós, 5000 mAh kapacitású beépített akkumulátor biztosítja
  • Grafikus gyorsító: Adreno 750

Eme Xiaomi telefonnak a képernyőjét öröm nézni

Felejthetetlen lesz majd minden egyes pillanat, amit ezzel a csodás Xiaomi telefon használatával töltünk el, mivel 6,73" AMOLED típusú kijelzője, mely QHD 3200 × 1440 felbontással rendelkezik, képes a tökéletes minőségű tartalom megjelenítésére. A dinamikus jelenetek rajongóit is elkápráztatja a kijelző 120Hz-es képfrissítési frekvenciája. Ezenkívül a kijelzőn zajló események alapján módosítani tudjuk a frekvenciát. A telefon a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva, amely védelmet nyújt a karcolások és egyéb fizikai sérülések ellen. A beépített HDR 10+ formátum az egyik legmodernebb és legnépszerűbb technológia, amelynek a részletgazdag és lenyűgöző jeleneteket köszönhetjük. Az ívelt éleknek hála egy kézzel is kényelmesen tartható a telefon, mivel az ujjak természetes módon alkalmazkodnak a készülék alakjához. Annak érdekében, hogy könnyebben olvashassuk a kijelzőt, növelnünk kell annak fényerejét. Ez a lenyűgöző Xiaomi okostelefon 3000 Nits mértékű fényerővel rendelkezik, amely közvetlen napsütésben is jól látható képet garantál.

Mobiltelefon Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB White + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB White + Photo Printer 1S ...

Örökítsd meg a gyönyörű pillanatokat

A telefonnal történő fényképezés elengedhetetlen részét képezi a négy lencsével ellátott fejlett hátoldali kamerarendszer. Ez a kiemelkedő Xiaomi mobiltelefon el van látva 50Mpx felbontású hátsó kamerával, 50Mpx-es teleobjektívvel, 50Mpx-es széles látószögű lencsével. A teleobjektív közelebb hozza a távoli dolgokat. Ez különösen hasznos lehet például állatok, sportesemények vagy épületek fotózásakor. 5× mértékű optikai zoom-mal rendelkezik. A makrókamera tökéletesen alkalmas közeli fényképek készítéséhez és apró objektumok, például virágok, rovarok vagy kis tárgyak részleteinek rögzítéséhez. A makró fotózás lényege a nagyfokú részletesség elérése, és az általában nehezen észrevehető apró struktúrák feltárása. A széles látószögű, rövid gyújtótávolságú kamera lehetővé teszi a széles látószögű perspektívát. Nagy jelenetek és panorámák fotózására ideális, ahol a cél a lehető legnagyobb vizuális tér rögzítése. Eme Xiaomi mobiltelefonnal 7680 × 4320 (8K Ultra HD) maximális felbontásban rögzíthetünk videókat. Ahhoz, hogy tökéletes videókat tudjuk rögzíteni, elengedhetetlen az elektronikus képstabilizáló funkció. Ahhoz, hogy tökéletesen éles képeket tudjuk készíteni, elengedhetetlen az optikai képstabilizáló funkció. Gyenge fényviszonyok közötti fotózáskor segítségünkre lesz a LED-es vaku. A telefonon módosítani tudjuk a rekeszértéket, amely befolyással van az érzékelőre eső fény mennyiségére.

Nem hagy cserben a telefon akkumulátora

Ezen kitartó Xiaomi mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 5000 mAh, gond nélkül kibírja az akár két vagy több napos használatot is. El van látva gyors vezetékes töltéssel, melynek maximális teljesítménye 90 W, és ugyanakkor gyors kábel nélküli töltéssel, melynek maximális teljesítménye 80 W. Ezen Xiaomi okostelefon elegendő teljesítményű akkumulátorral rendelkezik ahhoz, hogy más okostelefonokat, fejhallgatót vagy okosórát töltsünk vele vezeték nélkül, mint egy külső áramforrással. Ez azt jelenti, hogy powerbank-ként funkcionálhat más, vezeték nélküli töltést támogató eszköz számára. A fordított töltés elérhető maximális teljesítménye 10 W. A töltésre USB-C port használható.

Mobiltelefon Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB White + Photo Printer 1S ...
Mobiltelefon Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB White + Photo Printer 1S ...

Eme Xiaomi okostelefon kiemelkedő teljesítménnyel rendelkezik

A remek Xiaomi mobiltelefon elemi funkcióit a fejlett Android operációs rendszer működteti, melynek verziója Android 14, HyperOS felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és a rendelkezésre álló programok , illetve alkalmazások széles választékáról. 16 GB RAM-mal rendelkezik, amely akár a virtuális valóságot, illetve a 3D-s játékokat is képes kezelni. Fotóink és videóink, illetve fájljaink tárolására 512 GB belső tárhely biztosított, amely felveszi a versenyt még a számítógépekkel is, és megoldja a legnagyobb adatok és alkalmazások tárolásának problémáját is.

Eme Xiaomi okostelefon széleskörű kommunikációs lehetőségeket kínál

Érdemes megemlíteni az olyan népszerű vezeték nélküli kapcsolatokat, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS, Infraport és GSM. Az NFC (Near Field Communication) lehetővé teszi az egymástól legfeljebb 10 cm-re elhelyezkedő eszközök közötti érintés nélküli kapcsolatot. Ezután nem kell elővenned a hitelkártyád, csak érintsd oda a telefonod a fizetéshez. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően könnyedén élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológia lehetővé teszi, hogy egyszerűen csatlakoztassuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, megkönnyítve a kommunikációt és az adatmegosztást kábelek nélkül. A GPS (Global Positioning System) technológia műholdas jelek használatával azonosítja a föld felszínén található eszközök helyzetét Ennek a rendszernek köszönhetően valósulhat meg a mobiltelefonok pontos helymeghatározása, amely nélkülözhetetlen a navigációhoz, térképolvasáshoz, útvonalrögzítéshez, közeli helyek kereséséhez és sok más alkalmazáshoz. Az infraport egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely lehetővé teszi az adatcserét egymáshoz közeli eszközök között. Manapság az infravörös kapcsolat gyakran használatos a televízió vagy más kompatibilis készülékek távirányítójának a helyettesítésére.

Mobiltelefon Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB White + Photo Printer 1S ...

Élvezd a kommunikációt és a szórakozást határok nélkül

A telefon lehetőséget kínál egy elsődleges nano SIM, illetve egy másodlagos nano SIM kártya részére. Az internet hozzáférést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és alkalmazások kezelését garantálja a gyors 5G, LTE (4G), HSPA (3,5G), GSM/GPRS (2G) és WCDMA (3G) mobilhálózat, amely segítségével gyorsan és könnyedén tölthetünk le nagy fájlokat, streamelhetünk filmeket vagy videótelefonálhatunk szeretteinkkel. A hagyományos telefonhálózaton kívül, a mobiltelefon képes az interneten keresztül is hívásokat kezdeményezni. VoWiFi és VoLTE technológiát használ a hívásokhoz.

A praktikus funkcióknak mindig örülünk

Hozd ki a legtöbbet a napból a népszerű Xiaomi mobiltelefonnal. A biometrikus arcfelismerésnek csak egyetlen pillantás kell a telefon feloldásához. Az okostelefon kijelzőjén ráadásul ujjlenyomat olvasó is helyet kapott. MMS-en keresztül a szöveges üzeneteknél sokkal gazdagabb tartalmat is megoszthatunk másokkal. Az okostelefon használja az OTG funkciót, amely lehetővé teszi olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, hogy megakadályozza a véletlen érintést.

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel), tok, töltőkábel (USB-A → USB-C) és kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre)

Méretei:

161,4 × 75,3 × 9,2 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

219,8 g

Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
6,73" Kész!
Kijelző felbontása
3200 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,73" Kész!
Kijelző felbontása
3200 × 1440 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Dual SIM Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2024 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
4 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,63 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
A teleobjektívvel rendelkező második kamera felbontása
50 Mpx Kész!
A teleobjektívvel rendelkező második kamera fényereje
f/2,5 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Előlapi kamera felbontása
32 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2,5 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 1080p (Full HD) 960fps, 720p (HD) 960fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
90 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
80 W Kész!
Fordított töltés max. teljesítménye
10 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
16 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
3,3 GHz (3 300 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 750 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.4 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Tok, Töltőkábel (USB-A → USB-C), Kijelzővédő fólia (gyárilag rá van ragasztva a kijelzőre) Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 14 Kész!
Felhasználói felület
HyperOS Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban Kész!

AP+ ingyen

Speciális akció
AP+ ingyen Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


» További Xiaomi mobiltelefonok

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Xiaomi 14 Ultra 16GB/512GB White + Photo Printer 1S
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ