Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB - Jeges kék

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB - Jeges kék
5,0 18 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Szín
Belső memória
Szuper ár
736 720 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  HSAMO0252c1 Termékszám:  SM-F946BLBCEUE_HU Gyártó honlapja:
Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB - Jeges kék 736 720 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB - Jeges kék


Nyiss a világra a Samsung Galaxy Z Fold5 okostelefonnal

Kápráztasd el a környezeted a Galaxy Z Fold5 összehajtható okostelefonnal

Gyakorlatilag két telefon egyben - majdnem ugyanolyan súlyú, mint egy kevésbé rugalmas telefon. A kijelző kivételével mindenhol karcsúsított, minimalizált keretekkel és könnyű anyagokkal a Galaxy Z Fold5 minden zsebben elfér.



A Galaxy Z Fold5 zökkenőmentesen sima hajtogatással büszkélkedhet

Élvezd a hatalmas kijelzőt, amely könnyen összehajtható és zsebre tehető! A Galaxy Z Fold5 az úttörő Flex pánttal új szintű rugalmasságot és abszolút szabadságot biztosít, hogy telefonodat a tökéletes szögben állíthasd be. Így teljes mértékben kihasználhatod a multitasking képességeket és a helyet a művészi munkához vagy a kényelmes sms-ezéshez és üzenetküldéshez.

Keskeny kialakítás és dinamikus 7,6"-es kijelző

Gazdagodj egy új, karcsúsított telefonnal, amely könnyen tablet méretűvé bővül a kezedben! Llehetővé teszi, hogy élvezd a játékot, a filmnézést vagy szabadjára engedd a fantáziád, és saját műalkotásokat hozz létre. Ha pedig útközben egy sürgető munkafeladat adódik, stresszmentesen elvégezheted azt az osztott ablakú kijelzőn, amely lehetővé teszi, hogy minden feladatot jéghideg nyugalommal oldj meg.

Energialöket töltésenként

Ne töltsd a telefonod állandóan, élvezd a 4 400 mAh kapacitású akkumulátor megbízható teljesítményét, amely a zsúfolt munkanapokon és hétvégéken is kitart! A fejlett processzor hatékonyan igazítja az energiafogyasztást a saját használati szokásaidhoz és igényeidhez, így a telefon egyetlen töltéssel akár 21 órán át is bírja a videók, tévéműsorok vagy kedvenc filmek nézését. Akár 73 órán keresztül, megszakítás nélkül pihenhetsz zenével.

Zökkenőmentes látvány és játék

Az új Snapdragon 8 Gen 2 processzor azonnal belemerül az akcióba, és hihetetlenül zökkenőmentes élményt nyújt a közösségi hírfolyam görgetése és az igényes 3D-s játékok lejátszása közben. A játék pillanatai teljesen magával ragadnak a sima grafikai átmeneteknek és a csúcsteljesítménynek köszönhetően, amely minden gondot maga mögött hagy, és belevet az akcióba.



A Samsung Galaxy Z Fold5 a produktivitásod ablaka

Élvezd a sokkal hatékonyabb munkavégzést a Multi Window funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 3 ablakot nyiss meg a telefonodon! Egyszerűen lejátszhatod kedvenc sorozatod egy epizódját, miközben e-mailezel, vagy kedvenc zenédet, miközben firkálgatsz az S Pen segítségével, így minden pillanatban nyugodt hangulatot teremthetsz. Könnyedén egymásra helyezhetsz akár 12 alkalmazást is a tálcán, majd gyorsan és könnyedén válthatsz közöttük.

A közös fotózkodás is szórakoztatóbb

Örökíts meg felejthetetlen pillanatokat a barátaiddal - együtt és tökéletes szögben, ahogyan csak a Galaxy Z összehajtható telefonok tudják! A kettős kijelzős kialakításnak köszönhetően könnyen elhelyezheted a készülékedet ott, ahol szükséged van rá, és már csak neked kell megtalálnod a helyed. A vicces csoportképek biztosan nagy sikert aratnak a Dual Preview funkcióval, amely minden képet megmutat a külső kijelzőn, mielőtt elkészítené. A 30-szoros Space Zoom segítségével nagy távolságból is készíthetsz közeli felvételeket.

A Samsung Galaxy Z Fold5 olyan tartósságot kínál, amelyet semmi sem tud felülmúlni

A továbbfejlesztett Armor alumínium keretnek köszönhetően a telefonnal nem okoz gondot az eső vagy kádban való leejtés sem, ugyanis egyetlen csepp vizet sem enged át. Ráadásul a megerősített, kettős sínű Flex pánt zökkenőmentes átmenetet biztosít a telefon kinyitásakor és összehajtásakor. A Galaxy Z Fold5 biztonságosan elkísér minden új élményhez, és magabiztosságot ad a mindennapok forgatagában.

A két képernyő tökéletes kombinációja

Könnyítsd meg a munkát az összes Galaxy eszközödön - a Multi control funkció segítségével egyetlen mozdulattal áthelyezheted a fényképeket és fájlokat az egyikről a másikra. Csatlakoztasd a Galaxy Fold5 készüléket a Galaxy Tab S9 tablethet, hogy hozzáférj egy praktikus második képernyőhöz, valamint csatlakoztass billentyűzetet és egeret, hogy megkönnyítsd a fájlok másolását és beillesztését. Minden, ami a hatékony munkavégzéshez szükséges, egyszerűen egy kisebb táskában tárolható, és bárhová magaddal viheted.

Élvezd új okostelefonodat az első pillanattól kezdve

A Smart Switch alkalmazással biztonságosan és villámgyorsan áthelyezheted adataidat régi telefonodról az újra. A fényképektől kezdve a fájlokig és alkalmazásokig minden, amire szükséged van, automatikusan átkerül a Galaxy Z Fold5 telefonodra, így egy percet sem vesztegetsz az idődből.


Paraméterek

Összehasonlít
Kijelző átmérője
7,6" Kész!
Kijelző felbontása
2176 × 1812 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
7,6" Kész!
Kijelző felbontása
2176 × 1812 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2023 Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Gyors vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a telefon testén, Arcfeloldás, Fordított vezeték nélküli töltés, MMS támogatás, OTG, Asztali mód (Samsung Dex), Stylus, Dolby Atmos Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Konstrukció és szín

Kialakítás
Hajlítható Kész!
Védelmi fokozat
IPX8 Kész!
Gorilla Glass verziója
Victus+ Kész!
Magasság
154,9 mm Kész!
Szélesség
129,2 mm Kész!
Mélység
6,1 mm Kész!
Súly
254 g Kész!
Szín
Kék Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
2 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
50 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/2,4 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/2,2 Kész!
Második elülső kamera felbontása
4 Mpx Kész!
A második elülső kamera fényereje
f/1,8 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 960fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 400 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
25 W Kész!
Max. vezeték nélküli töltési teljesítmény
15 W Kész!
Fordított töltés max. teljesítménye
4,5 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
12 GB Kész!
Belső memória
512 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,8 GHz (2 800 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 740 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltőadapter nélkül (külön kell megvásárolni), Töltőkábel (USB-C → USB-C) Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Samsung Okostelefonok

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

További változatok Samsung Galaxy Z Fold5 termékhez:

684 190 Ft - 736 720 Ft

Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/256 GB - Fantomfekete

Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
699 990 Ft
Szállításra kész 3 db
 

Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/256 GB - Jeges kék

Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 256 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
684 190 Ft
Szállításra kész 3 db
 

Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB - Jeges kék

Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
736 720 Ft
Szállításra kész 5 db
 

Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB - Fantomfekete

Mobiltelefon - 7,6"-es AMOLED kijelző 2176 × 1812 felbontással (120Hz), 12 GB RAM, 512 GB belső tárhely, single + eSIM, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processzor, kameramodul: 50Mpx (f/1,8) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 10Mpx teleobjektív, 10Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C csatlakozó, IPX8 vízálló, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés 15W, 4400 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2023, Android operációs rendszer
Kosárba
688 190 Ft
Szállításra kész 2 db
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Több információ

Az új Galaxy Tab S9 sorozat csúcsteljesítményt kínál vékony testben

A Samsung nemcsak az új Galaxy Z Fold 5 és Galaxy Z Flip 5 készülékeket mutatta be, hanem a Galaxy Tab S9 tablet sorozatot is. Konkrétan a Galaxy Tab S9, S9+ és S9 Ultra modelleket. Mit tudnak az újdonságok? És egyáltalán van-e konkurenciája a Samsungnak a tabletek terén?

Samsung Galaxy Watch 6 – HIVATALOS BEMUTATÓ

A Samsung Galaxy Unpacked esemény július 26-án, helyi idő szerint 13:00-kor került megrendezésre, és számos termékújdonságot hozott magával. Például a Galaxy Watch 6 okosóra új generációját. Több változat közül lehet majd választani, vagy a Samsung az egy modellből álló útvonalat választotta? Cikkünkből megtudhatod.

Samsung Galaxy Z Fold5 (TESZT): megszabadult egy hibájától, így újra a legjobb hajlítható telefon lehet

A Samsung Galaxy Z Fold5 napjaink legjobban felszerelt koreai telefonja, emellett hajlítható, az elődje sikeres alapjaira épül. Hogyan sikerült felülmúlnia azt, ki tudja felvenni vele a versenyt, és egyáltalán megéri-e váltani az új készülékre?

Samsung Galaxy Z Flip5 (TESZT): az új hajlítható telefon végre rátalált az útjára

Megérkezett a Samsung Galaxy Z Flip ötödik változata. A Samsung Galaxy Unpacked 2023 konferencián mutatták be a Samsung Galaxy Z Flip5-öt, és a gyártó számos új funkciót pakolt bele a népszerű hajlítható telefonba. Saját magunk is kipróbáltuk és próba alá vetettük. Milyen az új Flip modell a specifikációk tekintetében, és hogyan teljesít a gyakorlatban?
Kiegészítők: Samsung Galaxy Z Fold5 12 GB/512 GB - Jeges kék
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ